2777
2789
عنوان

دخترای مجرد اوضاع خواستگاراتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشگویی؟؟اره اخلاقم خیلی خوبهاون ادم چطور ادمیه؟؟😶

مشخصا وقتی میاد فکر میکنی خیلی  بی کلاسه یا ساده لوح 

اما همون کارتو اوکی میکنه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

تورو هنوز توی شک هستن بفهمن خودت پایه ازدواجی میان این چیزی ک توصیف کردی فکر میکنن بیان ضایه مین

الان که زوده بیانم قبول نمیکنم

ولی در کل خاستگار ندارم  و حس میکنم چون کم سن دیده میشم بخاطر اونه

خواهرمن 25 سالشه اونم نداره اصلا 

جفتمونم  قشنگیم

چشمام کشیده اس و مژهام بلندهدماغم به صورتم میادپوستم صاف گندمی رو به تیره اسقدم۱۶۴وزنم۶۰

احتمالا سنت پایینه بذار بزرگتر بشی ی مهندس خرپول میاد برات

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چچجور مردی دوست داری؟

قد بلند باشه باخانواده و اصل و نسب نه از این به درد نخورای گداگشنه. بافرهنگ و باکلاس باشه.مهندس باشه درامد هم  بالای ۲۰ ...یه ماشبن خوب داشته باشه خونه مهم نیست اجاره گیکنه بعدا با هم میخریم 

برونگرا باشه و خوش مشرب

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من دو تا داداش دارم موقعیت عالی کارشون خوب خوش تیپ قدبلند هیکل بی نهایت عالین 

ولی داماد نمیشن میگن دختر خوب نیس 

اعتماد نمیکنن منو مامانم خیلی دوسداریم داماد بشن گوش نمیدن با این اوضاع جامعه همه یا دوست پسر دارن یا خیلی بی حجابن 

الان که زوده بیانم قبول نمیکنمولی در کل خاستگار ندارم و حس میکنم چون کم سن دیده میشم بخاطر اونهخواه ...

هرچیزی ب وقتش جالب و قشنگه 

هنوز نرسیده زمان شما دوتا گل