2777
2789
کهگلویه

شاغلی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شاغلی؟

نه روستام دیر از شهر اینجاهم هرشغلی خواستم انجام بدم نشد گاهی اوقات کشاورزی باشه توی روستا انجام میدم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه روستام دیر از شهر اینجاهم هرشغلی خواستم انجام بدم نشد گاهی اوقات کشاورزی باشه توی روستا انجام مید ...

هزینه پسرتو مگه باباش نمیده؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
هزینه پسرتو مگه باباش نمیده؟

نه همه حق حقوقم بخشیدم چون حضانت پسرمو نمیداد خودش هم نمیخواستش فقط میخواست اذیتم کنه  منم همه حق حقوش بخشیدم  برای یه ضربه ای به خودم دیه هم اومده بود هم بخشیدمش 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

نه همه حق حقوقم بخشیدم چون حضانت پسرمو نمیداد خودش هم نمیخواستش فقط میخواست اذیتم کنه منم همه حق حق ...

امیدوارم خدا گره از مشکلت بازکنه

امیدوارم خدا گره از مشکلت بازکنه

ان شاء الله

خدا ضامن زندگیتون باشه

سعادت بزرگیه مشهدی بودن 😌گمون نمیکنم بتونی 😁

خا دگه تویوم😅

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

انقد خوشم میاد از مشهد ای کاش میشد خونمونو بیاریم اونجا 😁

اسی من هم مثل شما دقیقا 15ساله که عیدا هر سال میرم ویلا سیر نمیشم  واقعا حال میده به ماهم خیلیا میگن آخه چرا انقد می‌رسد ولی واقعا لذت بخشه