بعد از این مدت تلاش و اقدام، بعد از یه آی یو آی ناموفق، به طرز عجیب و غمگینی نامیدم، ولی تو اوج ناامیدی از این که خدا منو ببینه برا همتون از خدا با دل شکستم می خوام که ناامید نشین و بهترینا براتون اتفاق بیافته❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون استارتر که معلوم نیست چه کاره بود راست میگف یا نهولی اینجا هزار تا بچه عضون که دارن میخونن و حرف ...
ببخشید الان این سایت برا بچه نیست و من این فکر تو ذهنم نیست که بچه داره می خونه، شما هم نمی خواد منو توجیه کنی، به زندگی و مشکلات خودت برس، من صرفا دیدم یکی فکر می کنه به خاطر ظلمی که بهش شده تا ابد نمی تونه ازدواج کنه خواستم یکم آرومش کنم، البته الان بچه ها ۱۰۰ تا مثل شما رو درس میدن و منتظر حرف من برای کاری نیستن، لطفا دیگه پیام نزارین خانم محترم، امیدوارم که موفق باشین و زندگیتون پر از عشق باشه