2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد به دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست
دخترم دوسالو۱۰ماه زد از ۱۱سالگی تا ۱۴ قدش از ۱۲۹ رسید۱۵۶ الام ۱۶ سالشه قدش ۱۶۰ عوارضی هم براش ند ...

مامان مهربون امکانش هست درخواست دوستی منو قبول کنید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بعد پریود باز بود صفحات رشدش مهر ماه پریود شد تا مرداد سال بعد هورمون زد همون ماهی یک سانتم ق ...

خدا حفظش کنه عزیزم ان شاءالله که سلامت باشه راستی شما پریودش هم به تعویق انداختین؟

بله بعد پریود باز بود صفحات رشدش مهر ماه پریود شد تا مرداد سال بعد هورمون زد همون ماهی یک سانتم ق ...

یعنی بعد از قطع هورمون رشد بازم 4 سانت تا 16 سالگی رشد کرده؟ چون گفتید تا 14 سالگی 156 شده

الان دختر من یکساله پریود میشه و قدش 155 و 12 سال و 10 ماه داره خدا کنه دختر منم 4 سانت دیگه رشد کنه

احتمالا قدمیکشه   دکتر دخترم گفت تا ۱۸ سالگی سالی یک یا دوسانت میکشن   دکتر دخترم وقتی دیگه هورمون روقطع کرد ۶ ماه  براش قرص آرژنین ۱۰۰۰   نوشت   بهش دادم اونم خوب بود 

سلام مادرهای مهربون من امشب تصمیم گرفتم به دخترم هورمونهای رشد و ضدبلوغ رو تزریق کنم چون با یه متخصص غدد دیگه مشورت کردم گفت اگه هورمون رشد نزنی قد دخترت به ۱۵۰ هم‌نمی نمیرسه چون همین روزاست که پریود بشه توروخدا برا دخترم دعا کنید عوارض نداشته باشه چون هورمون رشد کلی که ازش گرفتم نرماله ولی هنوز آزمایش هورمون رشد چند مرحله ای رو نگرفتم خواهش میکنم بازم اگه کسی شرایطش مثل دختر منه بیاد و منو راهنمایی کنه خدا بچه های همتون رو حفظ کنه و همگی ان شاءالله با قد بلند عروس خانم یا آقای داماد بشن

نذر کردم سال بعد شهادت حضرت رقیه آش بپزم و پخش کنم یا حضرت رقیه خودت نگهدار بچه های ما باش

سلام مادرهای مهربون من امشب تصمیم گرفتم به دخترم هورمونهای رشد و ضدبلوغ رو تزریق کنم چون با یه متخصص ...

قطعا بهترین تصمیم و برای دخترتون گرفتید نگران نباشید و با توکل به خدا شروع کنید.کاش منم دکترش یه کم توجه میکرد و هورمون رشد به دخترم میداد که الان شب و روزم شده گریه و استرس و نگرانی به خدا یکساله خواب و خوراک ندارم تو این یکسال اندازه ده سال پیر شدمپ

قطعا بهترین تصمیم و برای دخترتون گرفتید نگران نباشید و با توکل به خدا شروع کنید.کاش منم دکترش یه کم ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنون دختر شما قدش خداروشکر خوبه من اگه هورمون رشد رو بزنم قدش شاید به ۱۵۵ برسه چون هم‌ خودم و هم پدرش قدمون زیاد بلند نیست من بیشتر به خاطر اینکه نمیخوام پریود بشه دارم اینکار میکنم چون قدش خیلی کوتاهه اگه پریود بشه به ۱۵۰ هم نمیرسه الان قدش ۱۴۰ هست