2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد به دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست
سلام عزیز دلم خیلی ممنون دختر شما قدش خداروشکر خوبه من اگه هورمون رشد رو بزنم قدش شاید به ۱۵۵ برسه چ ...

ما هم قدمون کوتاهه ولی خیلی ها رودید که کوتاه بودن و بچه هاشون بلندن نگران نباش حتما به 160 میرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مادرای مهربون من امروز میخوام برا دخترم آمپول میکرورلین رو تزریق کنم شما برا اولین بار که تزریق کردین چه علائمی داشت خیلی نگرانم دکتر گفته احتمالا خونریزی هم داشته باشه 

سلام مادرهای مهربون امروز میخوام ببرم به دخترم آمپول میکرورلین رو تزریق کنن شما اولین به دخترای گلتون تزریق کردین چه علائمی داشتن خیلی نگرانم چون دکتر گفته احتمالا خونریزی هم داشته باشه خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بگه😔😔😔😔

سلام مادرای عزیز لطفا از تجربه اولین تزریق امپولهای دخترای گلتون برام بگین خیلی نگرانم 😔😔😔😔😔😔دیروز بردم مطب یه ماما متاسفانه گفت نمیتونه تزریق کنه نمیدونم چرا دلم شور میزنه اصلا آروم و قرار ندارم دلم آشوبه 😔😔😔