با سلام مامانای عزیز کسایی که اول پریودی به دخترشون آمپول هورمون رشد با آمپول تاخیر در بلوغ تزریق کردن لطفا بیان تجربیاتشون رو بگن دکتر به دختر من گفته باید ۳ سال اونم هر شب هورمون رشد به دخترم بزنم خیلی نگرانم
سلام عزیزم ۱۰ سالشه و قدش ۱۴۰ دکتر گفت همین روزا پریود میشه
دخحر من 11 سالو 9 ماه داشت پریود شد قدش 149 بود ولی سن استخوان 13 سال و نیم همیشه رشدش کم بود و از 8 سالگی تحت نظر دکتر غدد بود و هر بار میگفت خوبه ولی وقتی پریود شد گفت توقف بلوغ و هورمون رشد بزنه که چند دکتر دیگه بردم همه مخالف بودن و گفتن دیگه فایده نداره چون پریود شده . دکتر منشادی هم گفت نباید توقف بلوغ بزنی چون اگه رشدی مونده باشە دیگه متوقف میشه
ممنون عزیزم که تجربه خودتون رو در اختیارم گذاشتین دختر من ۱۰ سالشه و سن استخوانی ۱۱ به نظر شما چیکار ...
قد دخترتون برای سنش خوبه. دکتر منشادی میگه بعداز 10 سال نباید توقف بلوغ بزنی چون جلو جهش رشدش و میگیره. هر چند دخترم اصلا جهش نداشت.دختر دوستم 10 سالش بود و علایم بلوغ و داشت و قدش هم برای سنش بلند بود 8 ماه توقف بلوغ براش زدند و رشدش متوقف شد که دکترش آمپول و قطع کرد مادرش گفت با قطع آمپول دوباره رشد کرد.
ممنون عزیزم که تجربه خودتون رو در اختیارم گذاشتین دختر من ۱۰ سالشه و سن استخوانی ۱۱ به نظر شما چیکار ...
اگه تهران هستید برید پیش دکتر پور متعبد داماد دکتر رزاقی آذره. دخترم بعد اینکه پریود شد بردم پیششو گفت دیگەنمیتونی کاری بکنی و فقط عوارض داروها رو وارد بدنش میکنی
دخترتون متولد ۱۳۹۴ هست؟دختر من ۱۳۹۵ علایم بلوغ داره؟ علایمش چیاست؟من هنوز دکتر نبردم ولی میارسم از ب ...
عزمزمه دختر من از ۸ سالگی علایم داشت ولی متاسفانه من از ترسم دکتر نبردمش البته علایم بلوغ تا چند ماه پیش خیلی کتد بود ولی یکدفعه علائمش شدید شد و من نگران شدم و دکتر بردمش