2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد به دختران

371 بازدید | 36 پست

با سلام مامانای عزیز کسایی که اول پریودی به دخترشون آمپول هورمون رشد با آمپول تاخیر در بلوغ تزریق کردن لطفا بیان تجربیاتشون رو بگن دکتر به دختر من گفته باید ۳ سال اونم هر شب هورمون رشد به دخترم بزنم خیلی نگرانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ۱۰ سالشه و قدش ۱۴۰ دکتر گفت همین روزا پریود میشه

دخحر من 11 سالو 9 ماه داشت پریود شد قدش 149 بود ولی سن استخوان 13 سال و نیم همیشه رشدش کم بود و از 8 سالگی تحت نظر دکتر غدد بود و هر بار میگفت خوبه ولی وقتی پریود شد گفت توقف بلوغ و هورمون رشد بزنه که چند دکتر دیگه بردم همه مخالف بودن و گفتن دیگه فایده نداره چون پریود شده . دکتر منشادی هم گفت نباید توقف بلوغ بزنی چون اگه رشدی مونده باشە دیگه متوقف میشه 

دخحر من 11 سالو 9 ماه داشت پریود شد قدش 149 بود ولی سن استخوان 13 سال و نیم همیشه رشدش کم بود و از 8 ...

ممنون عزیزم که تجربه خودتون رو در اختیارم گذاشتین دختر من ۱۰ سالشه و سن استخوانی ۱۱ به نظر شما چیکار کنم ؟

ممنون عزیزم که تجربه خودتون رو در اختیارم گذاشتین دختر من ۱۰ سالشه و سن استخوانی ۱۱ به نظر شما چیکار ...

قد دخترتون برای سنش خوبه. دکتر منشادی میگه بعداز 10 سال نباید توقف بلوغ بزنی چون جلو جهش رشدش و میگیره. هر چند دخترم اصلا جهش نداشت.دختر دوستم 10 سالش بود و علایم بلوغ و داشت و قدش هم برای سنش بلند بود 8 ماه توقف بلوغ براش زدند و رشدش متوقف شد که دکترش آمپول و قطع کرد مادرش گفت با قطع آمپول دوباره رشد کرد. 

ممنون عزیزم که تجربه خودتون رو در اختیارم گذاشتین دختر من ۱۰ سالشه و سن استخوانی ۱۱ به نظر شما چیکار ...

اگه تهران هستید برید پیش دکتر پور متعبد داماد دکتر رزاقی آذره. دخترم بعد اینکه پریود شد بردم پیششو گفت دیگەنمیتونی کاری بکنی و فقط عوارض داروها رو وارد بدنش میکنی 

اگه تهران هستید برید پیش دکتر پور متعبد داماد دکتر رزاقی آذره. دخترم بعد اینکه پریود شد بردم پیششو گ ...

ممنون گلم بابت راهنماییتون از دکتر رامین اسدی وقت گرفتم این دکتری که شما گفتین رو نمی‌شناختم حالا لازم باشه پیش ایشون هم میبرم 

قد دخترتون برای سنش خوبه. دکتر منشادی میگه بعداز 10 سال نباید توقف بلوغ بزنی چون جلو جهش رشدش و میگی ...

گلم من‌اصلا دلم نمیخواد دخترم ت این سن پریود بشه بلوغ دخترم خیلی کند پیش می‌رفت تا اینکه یه ماه پیش که جنگ شروع شد انگار بلوغش خیلی پیشرفت کرد 

گلم من‌اصلا دلم نمیخواد دخترم ت این سن پریود بشه بلوغ دخترم خیلی کند پیش می‌رفت تا اینکه یه ماه پیش ...

دخترم دوسالو۱۰ماه زد از ۱۱سالگی تا ۱۴   قدش از ۱۲۹ رسید۱۵۶ الام ۱۶ سالشه قدش ۱۶۰   عوارضی هم براش نداشت   ۱۳   سالگی پریود شد   

دخترتون متولد ۱۳۹۴ هست؟دختر من ۱۳۹۵ علایم بلوغ داره؟ علایمش چیاست؟من هنوز دکتر نبردم ولی میارسم از ب ...

عزمزمه دختر من از ۸ سالگی علایم داشت ولی متاسفانه من از ترسم دکتر نبردمش البته علایم بلوغ تا چند ماه پیش خیلی کتد بود ولی یکدفعه علائمش شدید شد و من نگران شدم و دکتر بردمش