2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 112 پست
نمیجنگیدی میشدی غزه که از گشنگی بمیرید دقیقا مزدور کسیه که میاد نا امیدی رو تو مردم تزریق میکنه اونم ...

مردم غزه از گشنگی نمی‌میرند کم از حق مردم ایران تو این سال ها به خوردشون نرفته شما کجا میری اون موقع یکی از کشور های عربی یا هند که به اصالت برگردی؟

مردم ایران از ۳۰۰۰ سال پیش در برابر هر گونه هجوم با تمام وجود وایستادن و بازم همون مردم وایمیستن

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زندگی میشه زندگی نجس و آلوده ۱۰ قرن پیش به جای راه در رو مشکل رو دریاباینجا ما روزی ۸ ساعت راحت ...

عزیزم ذخایر اب همه کشورا افت شدید داشته منکر قصور مسئولین نیستم گرچه این دولت بابت قطعی ها و عدم مدیریت شورش دراورده

منم وضعم بد نیست ولی واقعا تو ایران جرعت نمیکنم یه بچه دیگه بیارم،اونقدرم وضعمون خوب نیست بتونیم مها ...

آفرین دقیقا همینه 

شوهر من میگفت پول داشته باشی همین ایران بهشته اصلا به هاطر همین تز برگشت ایران 

دقیقا قبل از همین جنگ ما تو تدارک سفر اسپانیا بودیم داشتم یک سوییت لب ساحل والنسیا  اجاره میکردم بریم یکماه بمونیم که جنگ شد راهها بسته شد به شوهرم میگفتم حالا برو ببینم چجوری میخوای بری 

با پولت برو دیگه 

رفته بودم دم سفارت اسپانیا آنقدر ادمها اونجا بودن که ویزا داشتن نمیتونستن برن 

شوهرم تازه به حرف من رسید 

عزیزم یه چیزی هس به اسم دستمال مرطوب بنظرم بچه نمیخوای دنبال بهانه ای پس خودت اذیت نکن وگرنه ما هم ت ...

کلا دارم موقعیت سنجی میکنم این یه موردش بود ک گفتم همینجور دلایلی دارم ک بیارم بهتره بخاطر همین گراه شدم بین آوردن و نیاوردن....

یکی از چیزایی ک باعث پشیمون بشم از آوردن بچه اولم خیلی اذیتم کرد...حتی به همین دستمال مرطوب ک میکی آلرژی پوستی میداد...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ن اصلا تصمیم نگرفتم دارم موقعیت سنجی میکنم همینجور ک دلیل دارم نیارم همینجور دلایلی دارم بیارم...برا ...

شما شرایطتت ایده ال طبق‌گفته های خودتون ها

و اگه‌نظر میخوای منم میگم بیار

عوامل محیطی از ابتدای خلقت انسان بوده و هست و هیچی پیش بینی شده نیست و انسان قرار نیست ناامید بشه بشینه یه چوشه تا دور از جون روز مرگش برسه!باید زندگی کرد و طبق برنامه هات پیش رفت تاجایی که دست شماست مدیریتش

مهمتر از بعد مادی و اقتصادی بحث روحی و روانیه که شما و‌همسرتون امادگیش رو دارید؟

مرحله دوم شرایط اقتصادی خانوادتونه و اهداف شخصیتون

اگه همه اش اوکیه بیارید و مبارک باشه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ذخایر اب همه کشورا افت شدید داشته منکر قصور مسئولین نیستم گرچه این دولت بابت قطعی ها و عدم مدی ...

عزیزم کسی منکر گرمایش جهانی و کاهش سطح آب جهان نمیشه ولی موضوع اینه توی سال های گذشته آنقدر بی مسئولیتانه ذخایر آب رو حیف کردن و مجوز چاه های غیر ضروری دادن که الان رسیدیم به این نقطه

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

[QUOTE=391608630]برای اطمینان میتونی از دخترت بپرسی نظرش راجع به این جر و بحث ها چیه؟چه تاثیری روش داره بحث های عادیمون برای اونم عادیه...چون بحث کوچیکه بلاخره یکی سکوت میکنه ولی بحث های جدی‌تر قطعا ناراحتش میکنه 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
آفرین دقیقا همینه شوهر من میگفت پول داشته باشی همین ایران بهشته اصلا به هاطر همین تز برگشت ایران دقی ...

دقیقا پول وقتی امنیت نباشه ارزشی نداره

شما اصلا هواپیما شخصی داشته باش بازم زمان جنگ نمیتونی بری، آسمون بسته یه سره موشک و ....

با ابله بحث نمیکنم

نمیگم شرایط ایده آله ولی یه عده خودشون رو زدن به خواب برق میره و آب میره بهخاطر بحرانه بی آبیه و این ...

شما فکر کردی ما نمیدونیم آب میره برق میره واسه بحران کم آبی و بی برقیه؟کشوری که این همه منابع داره چرا باید به این روز بیفته؟؟؟بخاطر بی مسئولیتی و بی کفایتیه کامل کسانی که مسئولیت کشور رو برعهده دارن که تو بیست سال اخیر حداقل ده تا از رودخونه های مهم کشور خالی از آب شدن،نمونش دریاچه ارومیه که بخاطر کمبود رسیدگی خشک شده

امنیت داریم؟بچه های ما بخاطر یه تلفن هوشمند و لب‌تاپ بخاطر فقری که در سطح جامعه هست هرروز دارن جون خودشون از دست میدن از کدوم امنیت داری حرف میزنی؟؟

مردم غزه از گشنگی نمی‌میرند کم از حق مردم ایران تو این سال ها به خوردشون نرفته شما کجا میری اون موقع ...

کدوم هجوم رو مردم وایسادن 

۴۰ سال انقلاب کردیم همه دنیا جلو مابود یه وجب خاک ندادیم 

از کدوم پیشینه طلاییت صحبت میکنی 😂😂😂

عهد نامه ترکمن چای ؟

دادن افغانستان ؟

عروس کردن بحرین؟

تااااااااااریخ بخون  ایرانی 

تو ۴۰ سال یه وجب خاک ندادیم

برو نقشه وسیع کشورت رو نگاه کن که الان شده گربه 

اقتدار مال این انقلابه 

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨همین ؟ملاکت اینه که گرم بودنه هوا ست ؟خب یه شرایطی به وجود اومده چند ساعت ب ...

خدا بهتون عقل بده

فعلا بحران تازه شروع شده همینایی هم که به دنیا اومدیم زنده بمونیم خیلیه

آفرین دقیقا همینه شوهر من میگفت پول داشته باشی همین ایران بهشته اصلا به هاطر همین تز برگشت ایران دقی ...

شما هم دیگه نمکش زیاد میکنی حالا کلا این جنگ ۱۲ روز بودانگار ۱۲ سال بوده در کل داریم به سمت جنگ جهانی سوم میریم اروپا و امریکا دنبال تجهیز هستن از این سمت هم روسیه و چین دیگه علنی مقامات پنتاگون میگن حنگ ما با روسیه و چین نهایتا ۲۰۲۷ اتفاق میفته

کدوم هجوم رو مردم وایسادن ۴۰ سال انقلاب کردیم همه دنیا جلو مابود یه وجب خاک ندادیم از کدوم پیشینه طل ...

عزیز هندی/عرب غیر ایران دهنت رو ببند وقتی چیزی از تاریخ نمیدونی و اصلا تاریخ و اصالت کشوری که اهلشی به ایران نمیرسه کسی منکر نالایقی پادشاهان قاجار نمیشه ولی تو همون عهد نامه هم مردمی که از جدایی ناراضی بودن اومدن توی مرز ایران 

بحرین هم در اثر یه رفراندوم از ایران جدا شده 

و از اونجایی که نمیدونی هجوم اینجا یعنی لشکر کشی که ایران دو جا شکست خورد یدونه از مغول های وحشی و یدونه از ایل و اجداد عرب وحشی ترت هر چند تو همون جنگ هم ایرانی ها بار ها مقابله کردن 

شما فکر کردی ما نمیدونیم آب میره برق میره واسه بحران کم آبی و بی برقیه؟کشوری که این همه منابع داره چ ...

مسئولین بی کفایت رو کی انتخاب کرده ؟

اون موقع که میگن بیایید رای بدید 

میگن همشون مثل هم هستن 

حالا هم نوش جونشون بخورن 

زمان شهید رئیسی کی برق میرفت 

کشور رو اصلاح طلب ها به اینجا کشوندن 

این هم نتیجه انتخاب خودشون این کشور سی و اندی ساله که دسته اصلاح طلب هاست