2777
2789
عنوان

خانما یک دقیقه بیاید♥️💫

90 بازدید | 13 پست

برادر رلم از کربلا اومده برای من ست های اکسسوری آورده حالا بنطرتون من بهش چی بدم ؟ پول یا شیرینی؟ 

پول به کارش میاد 

چقدر بدم مثلا خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول واسه چی ؟ 

حالا اون یچی داد دیگه حتما نباید بهش چیزی بدی که 

به نظرم نیاز نیست ولی اگه خودت دوست داری یه چیز بدی شیرینی بهتره

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

زشته برام خریده از طرفی رلمم برای اجیم کادو خریده

ن زشت نیس

اون رفته سفر برای رلش سوغاتی آورده

چیپ بازیه بخای چیزی بهش بدی

عوضش توام رفتی سفر براش سوغاتی بیار همین

اینه رفتار درست

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

بعدها براشون به یک مناسبت یه هدیه بگیر که جبار لطف و یادبود کرده باشی الان لزومی نداره که بخوای چیزی بدی اونم پول

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم آخه در نظر بگیر که رلمم برای اجیم کادو خریده چندبار

تو لازم نیست چیزی براش بگیری فدات بشم 

کادوعه دیگه 

حالا تو هم اگه یه بار یه جا رفتی براش کادو بگیر

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃