2777
2789
عنوان

کدوم دخترا و زن ها مثل من هستند

181 بازدید | 22 پست

اگه مردی هرچقدر پول داشته باشه ، قیافه داشته باشه ، مقام داشته باشه ، شهرت داشته باشه ..

ولی ازدواج ها یا روابط قبلی داشته با زن ها و یا بچه داشته باشه از اونها .

هرگز حتی اگر سنم هم بالا بره ، حاضر نیستم با این نوع مرد ازدواج کنم . یعنی با مرد دست دوم هرگز نمی‌رم . یا مجرد میمونم یا با مجرد مثل خودم ازدواج می کنم .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

همه همینجوری هستیم ولی مرد و پسرای الان انقد ک راحت براشون فراهمه با پول ک قبل ازدواج همه کاری میکنن حالا ی عده رک میگن ی عده ادا میان 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

والا من کلا مجردی رو ترجیح میدم

ولی اینکه دلیل رد کردنم چنین چیزی باشه هم نه قطعا دلایل دیگه ای داره

و اینکه مرد و زن وسیله نیستن که دست دوم بشن این حرف رو اصلا قبول ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه همینجوری هستیم ولی مرد و پسرای الان انقد ک راحت براشون فراهمه با پول ک قبل ازدواج همه کاری میکنن ...

نه دوستی قبل ازدواج و حتی خوابیدن با دوست دختر خیلی فرق داره با گرفتن مراسم ازدواج و ثبت اون و هر شب خوابیدن با یک زن به عنوان همسر و تجربه ی حاملگی همسر ، زایمان ، پدر شدن 

اتفاقا از نظر من مرد یا پسری که تجربه رابطه رو داشته باشه میتونه تو رابطه با تو بهتر باشه

منظورم رابطه دوستیه نه کثافت کاری اونم به تعداد محدود نه نامحدود و لاشی بازی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

همه همینجوری هستیم ولی مرد و پسرای الان انقد ک راحت براشون فراهمه با پول ک قبل ازدواج همه کاری میکنن ...

همه مثل من فکر نمیکنن . اون شیر تعزیه بیژن مرتضوی ببین پنج بار کثیف با زن ها خوابید و بچه هم داره مرد سن بالا ، دخترا سی و چند ساله مجرد ، زنش میشن 

اتفاقا از نظر من مرد یا پسری که تجربه رابطه رو داشته باشه میتونه تو رابطه با تو بهتر باشهمنظورم رابط ...

خوندید چی نوشتم ؟

نه دوستی قبل ازدواج و حتی خوابیدن با دوست دختر خیلی فرق داره با گرفتن مراسم ازدواج و ثبت اون و هر شب ...

آرهههه اینجوری ک اصلا نمیشه 

به هرحال اون میشه گف ی زندگی کامل رو تجربه کرده و پدر ی بچه ایه ک مادرش کلا ی شخص دیگس و هرچقد بچه عاشق باباش باشه نیمی از وجودش مادرشه

کاملا باهات موافقم عزیزم✅

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

والا من کلا مجردی رو ترجیح میدمولی اینکه دلیل رد کردنم چنین چیزی باشه هم نه قطعا دلایل دیگه ای دارهو ...

دست دو .‌یعنی سابقه ی ازدواج .‌یعنی اولین بار مال تو نبوده . این توهین نیست 

آرهههه اینجوری ک اصلا نمیشه به هرحال اون میشه گف ی زندگی کامل رو تجربه کرده و پدر ی بچه ایه ک مادرش ...

🌹❤️

خوندید چی نوشتم ؟

دست دو

صددرصد

حتی مردی ک قبل تو عاشق یکی دیگه بوده هم بدرد نمیخوره چ برسه وقتی سابقه ازدواج‌ و اینا داشته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دست دوصددرصدحتی مردی ک قبل تو عاشق یکی دیگه بوده هم بدرد نمیخوره چ برسه وقتی سابقه ازدواج‌ و اینا دا ...

👏👏👏👏❤️

من مجرد و مذهبی هستم

در دین ما یک چیزی هست به نام توبه و بازگشت

اگر کسی ازدواج کرده و اینها که خب هیچی اینا گناه نبوده.

کسی هم که به هر نوعی روابط دیگه ای داشته (دوستی هایی که رایجه) من شخصا از گذشتش جست و جو نمیکنم. چون بالاتر گفتم، ممکنه الان پشیمون باشه و برگشته باشه از اون راه و اصلاح شده باشه. سابقه بد نمیتونه تنها دلیل کنار گذاشتن آدما باشه مگر اینکه اون سابقه در الانشون تاثیر گذار باشه

به هرحال اولویت همه قطعا پسر مجرده

دست دو .‌یعنی سابقه ی ازدواج .‌یعنی اولین بار مال تو نبوده . این توهین نیست

نه به نظرم

معنی نداره

خوب قبلش با هم دیگه اشنا نشده بودن

ادم پیش بینی نمیتونه کنه که چند سال بعد با چه فردی میخواد اشنا بشه

ما از این نوع ازدواجا زیاد داشتیم تو فامیل 

پسر عمم و پسر عموم هر دوشون همسر اولشون فوت کرده بودن و چند سال بعد مجدد ازدواج کردن

الان هر دوشون زندگی خوبی دارن