2777
2789

باهم‌تو یه ساختمونیم وقتی خونه نبودیم رفت انباری ک وسایل ما اونجاست رو تمیز کرده البته یکم‌وسایل خودشونم‌اونجاهست

بعد دیدم‌بدون‌اینکه بمن بگه ی سری کفش و اینا رو گذاشته بودم البته کوچیک شده بود ولی باز گذاشتم‌گفتم شاید بکار بیاد یه روز رفته همشو فروخته

بعد من واااقعا کابینتام‌جا نداره یه سری پارچ آب و ولیوان و وسیال گذاشتم اونجا 

چندروز پیش پارچ آبمو اونجا دیدم هیچی نگفتم

بعد دیشبم اونجا بودم‌ی جا سوهانی ک‌خیلی دوس داشتم خیلی قشنگ بود اونم گذاشته بودم اونجا دیدیم دیشب دارن‌توش تخمه گذاشتم تخمه میخورن

منم فهمیدم مال خودمه گفتم این چقد قشنگه‌مادرشوهرم‌گفت مال خودته پدرشوهرت اونجارو تمیز کرد خواست پرتش کنه من اوردم خونه😳😳😳منم گفتم من‌اصلا جا ندارم بخاطر اینه وسایلامو میبرم اونجا پدرشوهرم هییییچی نمیگفت اصلا نگامم‌نمیکرد

بگو یعنی چی

اونجا انباریه

وسایلی که به کارم میاد ولی جا ندارم گذاشتم اونجا

اسمش آشغالدونی نیس که هرچی اونجا هست یعنی به درد نخوره و آشغاله که گذاشتم اونجا

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو هرچی وسیله اونجا داری بیار بچین گوشه اتاق

تنها راه اینکه بفهمونی کارشون اشتباهه همینه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

حالا ب شوهرم میگم‌میگه چ اشکالی داره چرا انقدر مهمه براااات وااای

خو راست میگه حالا طلا نبوده که

کفش کهنه ای که به پات کوچیک شده و 

حالا یه پارج و لیوان که نخواستی دیگهذچیه،،،،، مطمعن باش ادم پارچ و لیوان گرون قیمتش رو نمیزاره انباری،،، 

دلت دریا باشه 

بگو یعنی چیاونجا انباریهوسایلی که به کارم میاد ولی جا ندارم گذاشتم اونجااسمش آشغالدونی نیس که هرچی ا ...

گفتم دوسه بار گفتم اگه عقل داشته باشن حالی میشن گفتم والا کابینتام جا نداره برا این میبرم اونجا جا ندارم وگرنه نمیبردم اونجا ک یعنی نمیبردم اونجا ک شما ایتجوریش کنین

اگه خیلی دوسش داشتی جا سوها نی رو میاوردی بالا مگه چقدر جا میگرفت

عزیزم اگه دوستم‌نداشتم پرتش میکردم‌اشغالدونی گفتم‌برای ی روز بکار میاد حالا من‌همین دوتا وسیله رو دیدم خدا میدونه چیا برداشتن ک‌اصلا یادم نیست

گفتم دوسه بار گفتم اگه عقل داشته باشن حالی میشن گفتم والا کابینتام جا نداره برا این میبرم اونجا جا ن ...

اصل قضیه اینه پدرشوهرت چرا باید بدون اجازه به وسایل تو دست بزنه؟

مالته اختیارشو خودت داری

لااقل یه اطلاعی میداد

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟