2777
2789

بچه ها من مامایی خوندم. اول بخش زنان بودم بشدت شلوغ و زیرآب زنن.همش حرف حرف حرف.رفتم زایشگاه مسول بخش بشدت بی ادب و حرفای طعنه دار و آسیب زننده.نمیتونی هم باهاشون درارتباط نباشی.رفتم به مسئول بالاتر گفتم که جریان اینه مسئول بخش اکثر برناممو دوباره زنان میزنه و برخوردش با من تنده. مسئول بخشمون فهمید و گفت تو دو به هم زنی و شخصیتتو خدا میشناسه و بااینکارات به جایی نمیرسی. گفتم من نمیخوام که جاتو بگیرم دوباره یه قرون نون حلالم باهاش زندگی کنم(آخه پدرم مارو ول کرده و خرجی خودمو خودم میدم) مسئول بالاتر گفت شما کنتاکت دارید و اسمم از زایشگاه حذف شد من فهمیدم کار مسآول زایشگاهه. منو فرستادن تزریقات که مثلا تو ماماییو و انداختیمت همینجا. به مسئول بالاتر گفتم میدونم کار خودشه ولی منم مثل بقیه شیفت میدادم.دو سه هفته اورژانس موندم.مسئول بخش زایشگاه میدونه تو گروهشونم. الکی میخنده و تو گروه مینویسه بخش عااااالیه بچه ها.یعنی بنظرتون چون من رفتم عالی شد؟ یکی هم  از اونجا داشت میرفت مسئولمون براش مینوشت واای تو چقد ماهی و دلمون تنگ میشه.وقتی این دختر رفت باز نیرو کم آوردن باز بهم یه شیفت زایشگاه دادن.بچه ها شما بگید نصف شیفت.وقتی اینطوری اذیتم کردن دوس ندارم برگردم.چیکار کنم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی کلا محل کارتو عوض کنی 

بری یه بیمارستان دیگه

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

اگر پولش برات اهمیت داره و دنبال شیفت بیشتری یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه کاش کلا بری یه مرکز دیگ کار کنی بعد حالا تزریقات یا اورژانس یا زایشگاه درامدش فرق داره؟

حیوان مورد علاقم: اکسم

شما رو فرستادن بخش دیگه

بخش دیگه حالا اورژانس یا تزریقات آیا اونجا مسئول نداره

دیگه شما پرسنل بخش جدید هستی چطورمسئول بخش جدید اجازه داده بری بخش دیگه شیفت بدی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خانوادم اجازه نمیدن

باهاشون صحبت کن حتماً همه چیو بگو 

بدونن چقدر اذیتی 

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

اگر پولش برات اهمیت داره و دنبال شیفت بیشتری یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه کاش کلا بری یه مرکز دیگ ...

از لحاظ درآمد فرقی ندارن و من برام حقوق مهمه که زندگیمو بچرخونم چون دخترم احتیاج به لباس و غذا و مایحتاج زندگی دارم دختری نیستم که قر و فر داشته باشم و خرجیم زیاد باشه چیزای ضروری و دکتر و دارو 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸