2777
2789

من عقدم شوهرم باهام لج کرده اذیتم می‌کنه میگ مهریتو ببخش  تا زندگی کنیم بهم حرف میزنه الان زنگ زدم به شوهرم  گفتم من مهریه ببخشم از کجا معلوم منو نگه داری میگم شاید تو زندگی ببخشم ولی الان نه  باز گفت خب باشه بیا خونه مادرم زندگی کنیم  بعد چند ماه فهمیدی من خوبم ببخش بعد میگه بدون عروسی همینطوری بیا دم خونه ما  گفتم حداقل خودم عروسی میگیرم  میگ نه خودتم نباید عروسی بگیری   چون من ازدواج دوممع میگه طلاق میشه می‌گفت من خودمو دست بالا میگیرم تو چرا نمیری مهری تو بزاری اجرا  حرفاش انگار ادمو نمیخاددنمبدونم این شرطا چیه می‌زاره  میگ ایندفعه وام برسه به دادگاه تا تهش میرم مهر هم بهت نمی‌دم میرم زندان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جات بودم همین فردا مهریه رو میذاشتم اجرا و طلاق میگرفتم 

این معلومه از‌ش شوهر درنمیاد طلاقت میده فوری بعد بخشش، حداقل یه مهریه ازش دربیار

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

عجب واقعا بدون عروسی و مهریه میخوای بری به نظرت تاتهش میمونه برات ؟پدری برادری نداری حالشو بگیری ؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)