2777
2789
عنوان

تنبلا بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست
منم صبونه ۵نفرو حاضر کردم خوردیم اومدم خوابیدم رو مبل حمام باید برم ظرف بشورم جارو بکنم دستمال کشی گ ...

وایی من رفتم ، همه این کارا باید بکنم ، پاشم تا برق نرفته جارو پارو کنم ، شما هم پاشو 🙂😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده آیدیتو

@Yasi_rang

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

منم همه این کارام مونده پاشو شروع کنیم بیایم خبر بدیم چیکار کردیم

ایول رقابتی شد ، منم هستم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بریم پس رفتم خونه رو برق بندازم راحت بشینم

یک

دو

سه

حرکت🏃‍♀️🏃‍♀️💃🪣🧺🧹🧽🧼

منم همه جارو برق انداختم فقط آشپزخونه نصفه موند برقارفتن

خسته نباشی 

منم همه جارو برق انداختم فقط آشپزخونه نصفه موند برقارفتن

خسته نباشی