2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار شما اشتباه بود

چقدر دلت تنگ و کوچولویه عزیزم یه سایت که کنارهم جمع شدیم از تجربیات هم استفاده کنیم چرا اینجوریی که همه چیز رو به چشم بخیلی ببینی؟واقعا ببین تو پشت گوشی من پشت گوشی زندگیمون سرشاااااار از دغدغه مشغله های بسیار بزرگ

دلت رو بزرگ کن خواهرم این که گفتم یه سر بیان یه نظر کوچولو بدن کارم اشتباه بوده؟بخدا دلت رو برا مجازی بزرگ کنی تو دنیای واقعیت بزرگ تر هم میشه

چقدر دلت تنگ و کوچولویه عزیزم یه سایت که کنارهم جمع شدیم از تجربیات هم استفاده کنیم چرا اینجوریی که ...

مثل اینکه شما درکی از اشتباهشان ندارید .

لازم نمیبینم بیشتر توضیح بدم 

ربطی به بخل نداره 

نه چیزی اضافه میشه از من نه کم 

به قول خودتون فضای مجازیه ، که صد البته فرهنگ استفاده خودش رو میخواد که متاسفانه نیست

جدی موثره ؟در ایام پریود باشه بده فکر کنم درسته؟زمان خاصی باید باشه؟

بعد پری بزار تا پری بعدی دفع بشه البته مال من کامل دفع نشد ولی خوب بود یکماه دیگه باید بزارم

سلامتی و خوشبختی دخترم
یعنی چند بار باید بزارم ؟چند ساعت بمونه ؟جدی روی تخمک گذاری موثره؟

عزیزم بعداز دوره شروع کن هفته اول یکروز درمیان ۳ روز  و هفته دوم سوم چهارم فقط یکروز در هفته جمعا میشه ۶ روز در ماه

دو ساعت بمونه

هزینه زیادی نمیخواد فقط یک کیسه حنا میتونی امتحان کنی فقط صبح ها بزار شب نه گلم ایشاا... برات سازگار باشه

سلامتی و خوشبختی دخترم