2777
2789
عنوان

شوهری که توی قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 39 پست

نمونه بارز خودشیفتگی و معروری

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم اخه من به خاطر همین پرخاشگریاش قهر کردم باهاش

ب نظرم سعی کن ریشه ای درمانش کنی.ببین چی باعث پرخاشگریش میشه

کمبود ویتامینی چیزی یا تعصب رو چیزی یا عادت زشتی کلا چن مدت بشین فکر کن و بررسیش کن باهاش رفیق شو و ریشه ای حلش کن البته ک کار یکم سختیه و طولانی ولی اگر خودشم بپذیره ک نیاز ب تغییر داره بهتر باهات همکاری میکنه

شوهر منم همچین چیزیه

با این تفاوت که قهر کنیم حرف نمیزنه که بی احترامی کنه ولی از این کارها هم نمیکنه

فقط میریزه تو خودش یعنی قشنگ معلومه تو زور و فشار داره خفه میشه ولی میمیره بیاد جلو

تا حالا یکی دوبا ردیدم اون جلو بیاد ده بار بیشتر من جلو رفتم

شوهر منم همچین چیزیهبا این تفاوت که قهر کنیم حرف نمیزنه که بی احترامی کنه ولی از این کارها هم نمیکنه ...

بد عادتش نکن.فقط موقع هایی ک مقصری برو جلو در غیر اینصورت غیر مستقیم باهاش اشتی کن مستقیم جلو نرو