اصلا و ابدا منت کشی نمیکنه ولی عکس زنشو میذارهصفحه گوشی خودش و وقتی زنش از رو لج عوض میکنه زمینه گوشی شوهرش رو تا عکس خودش نباشه بعد شوهره میره تم صفحه چت اینستای خودش و زنش ر رو به تم love تغییر میده اما به شدت هنوز با زنه سرد رفتار میکنه و لحنش بده و بهش میپره تو حرفاش تکلیفش چیه
زن بودن گاهی همزمان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبحدم چشمگشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشمگشودن حتا. میان این دو زن، تو تکهتکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیکار کنم اخه من به خاطر همین پرخاشگریاش قهر کردم باهاش
ب نظرم سعی کن ریشه ای درمانش کنی.ببین چی باعث پرخاشگریش میشه
کمبود ویتامینی چیزی یا تعصب رو چیزی یا عادت زشتی کلا چن مدت بشین فکر کن و بررسیش کن باهاش رفیق شو و ریشه ای حلش کن البته ک کار یکم سختیه و طولانی ولی اگر خودشم بپذیره ک نیاز ب تغییر داره بهتر باهات همکاری میکنه