2777
2789
عنوان

شوهری که توی قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم سعی کن ریشه ای درمانش کنی.ببین چی باعث پرخاشگریش میشهکمبود ویتامینی چیزی یا تعصب رو چیزی یا ع ...

هدف جان عزیزم میشه نظرت زو بگی شوهرم میشه پرخاشگریش به خاطر دعواها و حرفای گذشته منه

میگه رفتارای گذشته من و دعواهامون باعث پرخاشگریشه

زیاد دعوا میکنین?

رفتارهای خاصی داری ک باعث دعوا و ناراحتیش میشه?ازش دوستانه و بدون گارد گرفتن در ارامش بپرس،اگه دلیل رفتارات منطقیه واسش توضیح بده و علتشونو بگو اگرم ن تو هم خودتو اصلاح کن عزیزم

زیاد دعوا میکنین?رفتارهای خاصی داری ک باعث دعوا و ناراحتیش میشه?ازش دوستانه و بدون گارد گرفتن در ارا ...

ببین عزیزم ما اصل دعاهامون سر مادرش و کارهاش بوده و من زیاد بی احترامی کردم به شوهرم در حین دعواها

زیاد دعوا میکنین?رفتارهای خاصی داری ک باعث دعوا و ناراحتیش میشه?ازش دوستانه و بدون گارد گرفتن در ارا ...

و این که الان نه من فقط ازش فاصله گرفتم چون حوصله دعوا ندارم واقعا 

ولی خوب قبلا سر مادرش بله زیاد دعوا داشتیم 

و این که من ی خورده وسواس دارم و این رو چندین بار گفته اذیتش میکنه

بد عادتش نکن.فقط موقع هایی ک مقصری برو جلو در غیر اینصورت غیر مستقیم باهاش اشتی کن مستقیم جلو نرو

همون غیر مستقیم میرم جلو تا اشتی کنیم میگه قهر نبودم من

مثلا سر حرفی باز میکنم سر میزغذا صداش میزنم تو تخت دستمو میندازم روش

بعدترها که حالش بهتر میشه میگه من اشتباه کردم ببخشید!

اصلا توانایی حل مشکل و دلخوری رو اون لحظه نداره

و این که الان نه من فقط ازش فاصله گرفتم چون حوصله دعوا ندارم واقعا ولی خوب قبلا سر مادرش بله زیاد دع ...

خب مسلما هر فرزندی رو مادرش حساسه،ولی اگر زن و شوهر باهم رفیق باشن خیییلی بهتر میتونن همدیگه رو درک کنن و خیلی جاها از هم دفاع کنن،فک کنم اینقد از خانواده همسرت بدگفتی ک همسرت زودی گارد میگیره.

ب نظرم اول از خودت شروع کن عزیزم صبرتو زیااد کن یه جاهایی سکوت پیشه کن و خودتو ب نشنیدن و ندیدن بزن تو ذهنت فقط خوبیای شوهرتو مرور کن و بهش خوبیاشو گوشزد کن احترامشو داشته باش و تو دعواها چیزی نگو ک بعد نشه جبرانش کرد

وسواسهاتم کم کم بزار کنار عزیزم

میدونم همه این تغییرات یهویی صورت نمیگیره و یه شبه ن تو زیرو رو میشی ن اون ولی از یه جایی استارتو بزن و بی چشم داشت تو درست پیش برو اونم کم کم متوجه تغییرات میشه و شرمنده میشه و اونم تغییر میکنه