2777
2789
عنوان

رگ خواب شوهرتون چیه

201 بازدید | 19 پست

من وقتی به شوهرم میگم من لباس میخوام یا من فلان چیزو میخوام میگه نه لازم نداری پول نیست وقتی میگم لازم ندارم دستو بالمون خالیه میگه اشکالی نداره تو مهم تری و میخره 😐 یا میگم بریم مهمونی میگه نه بریم چیکار وقتی میگم نریم میگه بابا بریم کنارهم باشیم 

یعنی باید باید همه چیزو برعکس بگم و یه زن کم حرف باشم که عین پروانه دورم باشه و متاسفانه من شاد و پر انرژی ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من محبت و مهربونی و اینکه حرفام آروم بدون دعوا بگم حتما گوش میده اگه دیگه یه چیز هرکاری کنم راضی نشه از شیوه تهدید استفاده میکنم اون موقع حتما گوش میده   

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

چه با مزه اس شوهرت😂😂😂

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
چه با مزه اس شوهرت😂😂😂

خواهر بخدا خونمو فاسد کرده همه چیزش عجیبه 

وقتی شاد باشم اون غمگین میگیره خودشو وقتی من غمگینم اینقد دورم میگرده وقتی میگم یه چیزی بهم میاد میگه نه وقتی میگم بهم نمیاد میگه اتفاقا قشنگ ترین چیزی نه تاالان پوشیدی اینه

شوهر من محبت و مهربونی و اینکه حرفام آروم بدون دعوا بگم حتما گوش میده اگه دیگه یه چیز هرکاری کنم راض ...

من وقتی اروم و ملایم حرف میزنم نمیشنوه وقتی شروع میکنم سروصدا و داد بیداد متوجه میشه متاسفانه

تهدید چی می‌کنی من صدام بالا میبرم میگه فکر کردی میترسم

می‌دونی بیشترین تهدید من چیه مادرشوهرم هروقت بفهمه چیزی می‌خوام بخرم می‌ره کهنه صدسال پیش میاره به هر دری میزنه نذاره شوهرم بخره بار آخر می‌خواستیم بیایم این خونه رفت فرش کهنه آورد اونم چی خودش از مادرشوهرش گرفته بود استفاده کرده بود الان میخواست بده به من می‌گفت باید همین ببری نخرین منم به شوهرم گفتم فرش ازین در بیاد تو من از همین در میرم خونه بابام   ننش به زور فرش آورد برد گذاشت تو کمد رفت واسه خونه فرش خرید الان مامانش دید دوسال فرش استفاده نمیکنم گفت برام پس بیار من فقط تهدیدم تو این زمینست کلا تهدیدام مربوط به دخالت خانوادش وگرنه تو بقیه چیزا با آرامش حلش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من وقتی اروم و ملایم حرف میزنم نمیشنوه وقتی شروع میکنم سروصدا و داد بیداد متوجه میشه متاسفانه

اره بعضیا این مدلین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40