2777
2789
عنوان

اگر شما شاغل باشید ولی کارتون پروژه ای باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 42 پست
به هیچ عنوان نباید اسرار زندگیش رو به خانواده همسر بگه. به هیچ عنوان. حتی به خانواده خودش هم نباید ...

عزیزم این موضوعیه ک خواه یا نا خواه خانواده همسرش متوجه و حتی ممکنه دلگیر هم بشن،چون اسی میگه گهگاهی پول میاد دستش پس خانواده همسر مطمئنا ازش توقعاتی دارن

پس یه جاهایی ب نظرم لازمه گوشزد کنه تا بدونن خسیسی از پسرشون ن اسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول داره و نمیده؟؟یا نداره؟؟

والا صبح تا شب سر کاره ولی میگه پول ندارم میدونی کلا اوضاع کاسب ها خراب شده ولی در کل چون فکر میکنه من بالاخره میخرم بالاخره جور میکنم نمیخره بی پول نیست اصلا ولی خب اجاره مغازه و پول برق زیاد و خرابی دستگاه ها هست ولی میتونه برای خانوادش خرج کنه

همسر من ناسپاس نیست ولی خسیسه

وقتی از پول خودت خرج میکنی برای خانوادش و بروی خودش نمیاره یعنی ناسپاسه. 

نمی فهمه که داری برای خانوادس ارزش قائل میشی و احترامشون میکنی. 

خساست مشکلات زیادی با خودش میاره متاسفانه.

عزیزم این موضوعیه ک خواه یا نا خواه خانواده همسرش متوجه و حتی ممکنه دلگیر هم بشن،چون اسی میگه گهگاهی ...

فرض کن اسی میلیاردر باشه و همسرش کارگر ساده. هیچ کس حق نداره ازش توقع خرج کردن داشته باشه. مخصوصا خانواده همسر.  مخصوصا خانواده همسری که خسیسه. 

اگر گله کردن، خیلی نامحسوس ارجاع میدی به شوهر. یعنی با اون صحبت کنن. دوبار که به روی خودش گله کردن، شوهره بهش برمیخوره. 

عزیزم این موضوعیه ک خواه یا نا خواه خانواده همسرش متوجه و حتی ممکنه دلگیر هم بشن،چون اسی میگه گهگاهی ...

میدونی پولی که از نقشه ها دستم میاد و هیچ کس نمیدونه همسرم فکر میکنه بابام میده مبلغش قابل توجه ولی خب در طول ماه باید خرج کنم چون من اگر بی پول بمونم افسرده میشم 

خدا بهت صبر بده.. شوهر خسیس واقعا پیر میکنه ادمو

ببین در حالت عادی اذیت نیستم ولی خب 18 نفر آدم کم نیستن هزینش خیلی میشه همسرم یا باید همکاری کنه یا توقع نداشته باشن

همکاری چیه؟کل هزینه رو باید شوهرت بده

چی بگم والا . مثلا برای عید میگه خرید نکنیم من اینقدر حرص خوردم . در آخر خودم رفتم خرید کردم کلی هم ایراد گرفت از اینکه چرا شیرینی ها کوچیکن

چی بگم والا . مثلا برای عید میگه خرید نکنیم من اینقدر حرص خوردم . در آخر خودم رفتم خرید کردم کلی هم ...

گلم نخر نخر.

دیدی خرید نمیکنه عید ول کن برو خونه مادرت بمون.

از جیبت براش خرج نکن عزیزم