2777
2789
عنوان

اگر شما شاغل باشید ولی کارتون پروژه ای باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 42 پست

یه خورده باید ابعاد مختلف این مساله هم بررسی بشه. مثلا اگه خواهرشوهر برام کادو بخره، من هم باید براش جبران کنم دیگه، حتی اگه همسرم پول نده بهم. یا وقتی اون همش دعوت کنه خونشون، من یا نباید دعوتشو قبول کنم، یا منم باید دعوت کنم.

از خودت میزنی برا خانواده شوهر😑😑😑😑

نه من دعوت نمیکنم ولی جاریم میگه باید دعوت کنی جاریم دوستمه ها میگه خب خودت دعوت کن منم گفتم مگه من احمقم 

بازززرمممم گقتم یه نظری بپرسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از جیب خودت واس خانوادش خرج میکنی،چن باری جلو رو همسرتون از خانوادش عذر خواهی کنید ک نتونستین خرجی کنید و در تنهایی واسشون توضیح بدید ک تحت چ فشار مالی از طرف همسرتون هستین تا شاید اونا یادش بدنـ و تلنگری بزنن بهش

وا، خانواده خودشه باید خودش پول بده:/

بعد پولا دقیقا به چه کارش میاد مگه میخواد بزاره تو قبرش خو اجبارش کن بهت پول بده ، زن گرفته ، زن خرج داره‌ 

من بودم دعوت نمیکردم، چون خانواده خودشه 

خانواده خودم بود شاید خودم خرج میکردم 

چرا از جیب خودت واس خانوادش خرج میکنی،چن باری جلو رو همسرتون از خانوادش عذر خواهی کنید ک نتونستین خر ...

به هیچ عنوان نباید اسرار زندگیش رو به خانواده همسر بگه. به هیچ عنوان. 

حتی به خانواده خودش هم نباید بگه. 

یه خورده باید ابعاد مختلف این مساله هم بررسی بشه. مثلا اگه خواهرشوهر برام کادو بخره، من هم باید براش ...

من فقط خونه ی مادرشوهرم میرم بقیه ی جاها رو اوایل میرفتم چون همسرمو نمی‌شناختم بعد کع گفتم بریم خرید کنیم تا خانوادتو دعوت کنم گفت لازم نکرده من از این پولا ندارم خودت بخر منم دیگه نرفتم و دعوت نکردم

خواهرشوهرم برام کادو نخرید

ولی چون بزرگتره دلم خواست براش یه شال بخرم 

نه من دعوت نمیکنم ولی جاریم میگه باید دعوت کنی جاریم دوستمه ها میگه خب خودت دعوت کن منم گفتم مگه من ...

دعوت نکن. 

مادر من سالها این کار رو میکرد. مدام با ناسپاسی پدرم و خانوادش رو برو بود. دیگه خرج نکرد براشون. 

کار بسیار درستی کرد. 

یه خورده باید ابعاد مختلف این مساله هم بررسی بشه. مثلا اگه خواهرشوهر برام کادو بخره، من هم باید براش ...

خیر. به نظر من همچین چیزی نیست. 

دوبار که ما چیزی نخریم و دعوت نکنیم، او هم نمیخره و دعوت نمیکنه. 

تمام میشه. رابطه ها کم میشه. به سر شوهرت غر میزنن و گله میکنن. بلکه اینطوری احلاقش درست بشه. 

هر وقت هم به شما گله کردن، با لبخند و ارامش بگو،والا اجازه مون دست حسن اقاست، مدیریت با ایشونه. 

البته این نظر منه با تجربیاتی که در زندگی مادر و پدرم دیدم. 

وا، خانواده خودشه باید خودش پول بده:/بعد پولا دقیقا به چه کارش میاد مگه میخواد بزاره تو قبرش خو اجبا ...

من خانوادمو دعوت نمیکنم چون اگر دعوت کنم میگه ماله منو هم دعوت کن حالا من فقط یه برادر مجرد دارم خانوادم 3 نفر هستن خانواده ی همسرم 18 نفرن برای مامانم توضیح دادم که آرش خسیسه و اونم گفته تو زندگیتو بکن و خوشحال باش بقیه‌ش مهم نیست 

به هیچ عنوان نباید اسرار زندگیش رو به خانواده همسر بگه. به هیچ عنوان. حتی به خانواده خودش هم نباید ...

ولی نگم میشم آدم بده فکر میکنن من دعوت نمیکنم یا راه نمیدم اتفاقا به خواهرشوهرم گفتم به برادرت بگو ما رو دعوت کن ببین چی میگه که اونجا بود که فهمید من چی میکشم ازش

خیر. به نظر من همچین چیزی نیست. دوبار که ما چیزی نخریم و دعوت نکنیم، او هم نمیخره و دعوت نمیکنه. ت ...

وااای عجب چیز خوبی گفتی خخخخخ میگم آرش باید دعوت کنه😉😉😉😉