2777
2789
عنوان

نمیتونم بخوابم از فکر کنکور😑🥺

143 بازدید | 11 پست

من ورودی دوازدهم تجربی‌ام و ۴۰۵ کنکور دارم

امسال بخاطر یه‌سری از شرایط من چهارتا از درسامو مردود شدم و به این امید که سال دیگه ترمیم میکنم تو امتحانای شهریور امسال شرکت نکردم تا شهریور سال دیگه سه‌تاشو تک‌ماده بزنم، یکیش که شرایط تکماده رو ندارم امتحان بدم!! 

الان یه اطلاعیه جدید اومده برای اینکه سال ۴۰۵ تو ترمیم بتونم ثبت‌نام کنم باید اول دروس مردودی یازدهم رو قبول بشم😐 خب الان رسما از ۶۰٪، ۱۷٪ رو کلاااا نگرفتم💔من هدفم پرستاریه! دانشگاهم میخوام شهید‌بهشتی یا ترجیحا اصفهان قبول بشم! 

اگه من تو نهایی دوازدهم تو همه ی دروس نمره‌ی بالای ۱۹ بگیرم و تو کنکوربالای ۴۰٪ بزنم، چقدر احتمال داره که این رشته تو این دوتا دانشگاه (حالا هرکدومش) قبول بشم؟

فکر این موضوع مث خوره افتاده به جونم😑

اگه واسه نهایی و کنکور بخونم میتونم این ۱۷٪ لعنتیه کذایی رو جبرانش کنم یا نه😫

عزیزم از الان رو نهایی ۱۲ سرمایه گذاری نکن بالای ۱۹ گرفتنش کار هر کسی نیست . بغضا هستن به زور دیپلم میگیرن خصوصا این یکی دو سال اخیر ک سخت تر شده ... 

از الان بشین خوب بخون فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بیشتر فکر کنی و نخوابی واسترس داشته باشی زودتر و بهتر بگا میری جدی میگما ببین استرس داشته باشی حتما مردودی خو یه شانس داری ک استرس رو بزاری کنار و امتحانش بونی خدابزرگه

😥خدایا یا بده مالی به من یا بگیر جانی زمن😪

مبتونم با درصد بالا تو کنکور این ۱۷٪ رو جبران کنم یا نه؟

جبران خب آره میشه ولی این ۱۷ هم چیز کمی نیستااا خصوصا الان واقعا نمی‌دونیم سطح کنکور قرارع چجوری باشه اومدی و نشد کنکور خوب بزنی ! تکلیف چیه ؟ از الان رو درسات تمرکز کن وقت زیاد داری

اجازه دارم یه چیزی بگم . هیچوقت نگو هدفم پرستاریه و نگو شهید بهشتیه . من یبار این بلا رو سر خودم آوردم . بگو هدفم پزشکیه یا دندونه که در اون حد بخونی ‌به این سبب پرستاری هم قبول بشی. من گفتم پرستاری با رتبه ۵۰۰۰ اونسال کلا مردود شدم . اما اگه از الان بخونی با یه هدف بزرگ مطمئن باش به نتیجه می رسی    

جبران خب آره میشه ولی این ۱۷ هم چیز کمی نیستااا خصوصا الان واقعا نمی‌دونیم سطح کنکور قرارع چجوری باش ...

خب اگه شهریور امسال امتحان مجدد شرکت نکنم دیگه نمیتونم نمرات یازدهم رو ترمیم کنم! 

الان منمو و یه ۴۳٪ دوازدهم و ۴۰٪ کنکور!!!