2777
2789

برادر شوهرم استخدام آتش نشانی شده راه میره میگه استخدام شدم نونم تو روغنه هر وقت اونجا هستیم مدام تکرار میکنه شوهر منم شرکت نفتی ولی انگار با حرفاش میخاد حرص مارو دربیاره چه کنم باهاش

وای بسههه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی‌ خیلی‌ پولداررن راست گفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط اینو بهت بگم بیل گیتس هم آتش نشان بوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تو مشکل داری بخدا

خیلی زیادم مشکل داری

ناراحت نشو ولی احساس میکنم الکی این تاپیک هارو میزنی ک فحش بخوری 

اخه یعنی چی زن حسابی همش درامد اتش نشانی خب استخدام شده بسلامتی انشالله عالی پیش بره همچی براش خودتو جمع کن دختر خوب اینهمه حسادت کار دستت میده