2777
2789
عنوان

کسی اینجا شوهرش تو آتش نشانی هست درآمدش چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه اسم مناسبی پنکه 

رو همه میگیری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

باز شرو شد باااز شرو شد باااز شرو شددددد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2075342 ناشناسم👆🏻 m✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛)

نگو آتش نشان بگو معدن پول 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چاه نفته برا خودش

کاش دست شوهر پنکه خانم یعنی اقای کولر رو هم بگیرع و ببره پیش خودش خان داداش