2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

46 بازدید | 5 پست

پسرم دوسالو نیمه س میخوام از پوشک بگیرمش ولی بشدت مقاومت میکنه ،راههای تشویقی زیادی ام رفتم ولی به هیچ صراطی مستقیم نیس ، دو سه روزه صبح ک بیدار میشه میبرمش توی حموم خودم میشینم روی چهار پایه و پسرمو میشونم روی پام که جیش کنه شروع میکنه گریه کنه و منو بزنه ولی همینجوری نگهش میدارم و جیش میکنه بعدشم یه جایزه کوچولو بش میدم ولی بازم انگیزه نداره و میگه پوشکم کن

عزیزم ذهنش امادگی نداره اذیتش نکن

من معتقدم تا وقتی خودش نخاد نمیشه

پسرم سه سالشه الان داره می‌فهمه دستشویی کجاس 

جیش چیه خودش کم کم داره میگه بریم جیش

پسر شما آمادگی ندارع اذیتش نکن که به شب ادراری نیفته گناه داره

پوشکش کن تا وقتی ک خودش بفهمه 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمادگی نداره

اگه مجبورش کنی عواقب بدی داره ،شب ادراری و یبوست میگیره

بزار هر موقع آماده بود که نه اون اذیت کنی نه خودت

من دو سالگی خواستم پسرم از پوشک بگیرم مثل بچه شما واکنش نشون داد و آماده نبود،ولی وقتی دو سال و نیم شد خودش رفت دست شویی جیش کرد دیگه ام پوشک نزاشت ببندم براش بدون خون دل خوردن از پوشک گرفته شد😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
آمادگی ندارهاگه مجبورش کنی عواقب بدی داره ،شب ادراری و یبوست میگیرهبزار هر موقع آماده بود که نه اون ...

آخه عذاب وجدانم دارم میگم نکنه خودم تنبلی کردم و زودتر اقدام نکردم و شاید اگه زودتر اقدام میکردم بهتر جواب میگرفتم اخه توی فامیل ینفر هس ک میگه من برای بچه م از شیش ماهگی شروع کردم و خیلیم راحت از پوشک گرفتمش

آخه عذاب وجدانم دارم میگم نکنه خودم تنبلی کردم و زودتر اقدام نکردم و شاید اگه زودتر اقدام میکردم بهت ...

بشنو و باور نکن خواهر من اخه ۶ ماهگی یه بچه شیر خواره چی میفهمه که بخواد بدونه کی جیش داره 😐😐😐🤐

اصلا به حرف بقیه اهمیت نده مهم سلامت جسمی و روحی خودت و بچته

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤