2777
2789
عنوان

قلب خوب میشه آیا

58 بازدید | 15 پست

نمیتونم با این درد و زخم ها زندگی کنم 😔

نمیدونم میتونم فراموش کنم و خوب بشم یا نه 

و بدترش اینه اگه بخوام ادامه بدم و خوب بشم باید همین درد هارو یک سال دیگه هم تحمل کنم تا ازاد بشم و به درمان خودم شروع کنم

میشه دردو غم و کمرنک کرد ولی فراموش نه 

باید سرگرم کنی خودتو 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدممیخوای جدابشی؟قلبت درد میکنه؟

میخواستم از غم جدا بشم نشد میخواستم از خانوادم جدا بشم نشد الانم میخوام از زندگی جدا بشم ولی من احمق دارم خودم رو فریب میدم که به امید روزای بهتر باز زندگی کنم 

اره خیلی داره میسوزه چندین ساعته خسته شدم ازش دیگه تحملش رو ندارم کاش حداقل بیهوش میشدم یا به جاش درد جسمی داشتم این خیلی بدتره

میخواستم از غم جدا بشم نشد میخواستم از خانوادم جدا بشم نشد الانم میخوام از زندگی جدا بشم ولی من احمق ...

اگه آستانه تحملت تموم شده

بزار و برو

همهههه چیزو بزار 

هیییچ لوازمی که خاطره خوب یا بد داری نبر

این خودتی که زندگی جدید بسازی یا نه

سر خودتو حسابی شلوغ کن

من الان میگم چرا خودمو سالها گول زدم 

کاش همون ده سال پیش رفته بودم البته الانشم خوبه بازم

کاربر سال۹۷م
کاش میشد برم و حافظم رو بذارم این شهر بمونه

عزیزم ناراحت شدم برات 

ببین تنها نیستی خیلی خیلی دخترای ایرانی شرایطتتو دارن 

میدونی چی میشه یروز سرپیری پدرومادر تازه یادشون میوفته دختر الماسه متاسفانه 

ببین میخوای از دستت این شرایط خلاص شی .ادامه تحصیل راه دور 

یا سر کار بری که کمتر باهاشون روبه روشی .دستت تو حیبت بره بدون منت 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اگه آستانه تحملت تموم شدهبزار و بروهمهههه چیزو بزار هیییچ لوازمی که خاطره خوب یا بد داری نبراین خودت ...

از خانواده منظورم والدینه یعنی ازدواج نکردم

من صبح تا شب زندانی خونه ام کاری ندارم جایی ندارم کجا بذارم برم وگرنه خدا شاهده بزرگترین ارزوی قلبیم دور شدن از این شهر و خانه هست 

درد هام شده انگیزه ادامه دادنم

از خانواده منظورم والدینه یعنی ازدواج نکردممن صبح تا شب زندانی خونه ام کاری ندارم جایی ندارم کجا بذا ...

کلاس بنویس 

باشگاه

کتابخونه

دورهمی دوستانه

امامزاده . حرم . یه جای خوب و مثبت

کاربر سال۹۷م
عزیزم ناراحت شدم برات ببین تنها نیستی خیلی خیلی دخترای ایرانی شرایطتتو دارن میدونی چی میشه یروز سرپی ...

سر پیری هم باز یه دردسر دیگه که اینهمه کار کردیم براتون و برامون فلان نیستی بهمان نیستی

من به معنای واقعی زندانی ام مگه اجازه بیرون رفتن تنهایی دارم؟ یا مگه میتونم برم یه جایی کار کنم مگه دانشگاه قبول بشم فکر نمیکنم بابام اونجا هم ول کنه ولی بهتره

کلاس بنویس باشگاهکتابخونهدورهمی دوستانهامامزاده . حرم . یه جای خوب و مثبت

پول نمیگیرم ازشون گفتم کنکوری پزشکی ( تنها رشته مورد قبول مامانم) قبول نمیشم تا الان دوتا کلاس درس که رفتم نرفتم هم مامانم کوبید سرم سرش روز ها گریه کردم و روز ها ناراحت شدم 

الان هم صفر خرجی میگیرم ازشون 

نمیخوام برم التماس کنم کلاس ثبت نامم کنید 

قبلا میگفتم پول بدید الان دیگه نمیخوام بگم و التماس کنم که بدن ندار که نیستیم میخواستن بدن میدادن حداقل بعد چند بار گفتن خودم میدادن

کلاس بنویس باشگاهکتابخونهدورهمی دوستانهامامزاده . حرم . یه جای خوب و مثبت

و اینکه دوستی هم ندارم که این اش رو بازم والدینم برام پختن کسی رو ندارم حق بیرون رفتن تنهایی یا با دوستی ندارم 

فکر کردم بعد 18 شاید بشه ولی باز نشد درد من تموم نمیشه

برو سرکار حتا تولیدی خیاطی

بهشون بر میخوره مگه میذارن 

بابام حتی رو برنامه ها و سایت ها وفیلم های منم کنترل داشت مگه میذاره برم کار کنم 

بگم میگه برو کار کن چون میدونه کسی رو ندارم یا نمیتونم پیدا کنم 

پیدا کنم هم هزار تا پرسش که کی جور کرد از کجا میشناسی و .. بعدشم میگه نه 

قشنگ میشناسم 

امیدوارم بتونم کار انلاین بکنم 😔