باورم نمیشه واقعا یه خانومی از شوهرش تعریف میکرد که چقد کمک حالشه بچه ها رو نگه میداره خانومه میره تفریح یا کلا خیلی هم صحبت خوبیه وتو خونه هم کمک میکنه اینا رو میشنوم تا یه هفته خواب ندارم😂😂😂واقعا خیلی حسودیم میشه من که از شوهر شانس نیاوردم
دختره ....خیلی دلم میگیره خیلی تو گوشش خوندم که به بچه محبت کنه وفلان ولی انگار نه انگار 😔خوب اینجو ...
سعی کن بری پیش تراپیست .فقط حواست باشه پیش دخترت گریه و درددل نکنی ،آتو هم دست شوهرت ندی ، با نگرانی نه ها با آرامش کارا روتینت رو انجام بده .نخواست محبت کنه هم ب درک . لابد لیاقت نداره
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
سعی کن بری پیش تراپیست .فقط حواست باشه پیش دخترت گریه و درددل نکنی ،آتو هم دست شوهرت ندی ، با نگران ...
نه بابا دخترم کوچیکه ۵ سالشه بیچاره اونم از باباش پیش من گله کردنی میگم مریضه 😑دست خودش نیس 😑الان دیگه یه جوری شده نه انتظار محبت دارم نه چیزی انگار بی حس شدم فک میکنم ۸۰ سالمه😑ولی اینکه به بچه خودشم بها نمیده وبراش کاری نمیکنه که خوشحالش کنه یا سرگرمش کنه وباهاش بازی کنه اینا خیلی ناراحتم میکنه از درون خیلی داغونم همش میگم خدایا یا من ودخترم بمیریم یا این بمیره خلاصه راحت شیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا دخترم کوچیکه ۵ سالشه بیچاره اونم از باباش پیش من گله کردنی میگم مریضه 😑دست خودش نیس 😑الان ...
نمیتونی جدا بشی ؟من همسن دخترت بودم آرزو میکردم جدا شن .بعد چند سال انقد آروم نمیگرفتن آرزو میکردم بمیرن�😄الانم بعد ۳۰ سال هیچیشون نشد روزگار ۵ تا دخترو هم سیاه کردن😒
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
منم ده ساله ازدواج کردمببین شاید شوهرت به اخلاقای خوب دیگه دارهیا شوهر من این اخلاقاش خوبه یه اخلاق ...
صحبت نمیکنه که😔😔هروقت بشینم صحبت کنم میگه برو ببینم من حوصله ندارم کلا درمورد هیچی صحبت نمیکنیم اون فقط دوس داره حرف حرف خودش باشه همه باید مطابق میل اون باشن
نمیتونی جدا بشی ؟من همسن دخترت بودم آرزو میکردم جدا شن .بعد چند سال انقد آروم نمیگرفتن آرزو میکردم ب ...
نه شرایطشو ندارم کسی پشتم نیس خودمم هیچی ندارم چه جوری جدا شم 😔دختر من از الان میگه کاش بابا بمیره تو جنگ میگفت کاش به بابا بمب بزنن....اون سری جاریم اسم برادرشوهرمو میگه که اونو بیشتر دوس داری یا باباتو میگه اونو😑یه کاری کرده لچه هم با این سنش ازش بیزاره
ذاتیه.بنظرم هرمردی کهواقعا عاشق بشه اینجوریه.احترام عشق محبت کمک همکاری تامین نیازای مادی و احساسی تکیه گاه پدر خوب حامی و....
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.