2777
2789

میخوام منفجر شمممم تارای عصبیم دارن پاره میشن بابام منو‌نمیفهمه من عشقم اومده خواستگاریم حالا یه موردی هست ک من میخوام عشقم انجامش بده اگه خودم بهش بگم این کارو نمیکنه ولی اگه این شرط رو بابام بزاره از اونجایی ک برا رسیدن بهم هرکاری میکنه قبولش میکنه 

حالا ب بابام میگم بابا وقتی با پسره صحبت کردی بش بگو فلان کارو بکن بابام میگه نه راضی نمیشه😑خوووو مردددد چرااا منو نمیفهمییی دارم بت میگمم شرطش کن ،شرط بزار 

شرطیش کن 

احساس میکنم منو نمیفهمه همش داره میگه خونوادش قبول نمیکنن خودش قبول نمیکنه 

واقعااا منو نمیفهمه باباممم؟؟یامنظورمو میفهمه میخواد منو سکته بده!!!!چطور حالیش کنم که بابا جان این اسمش شرطه اخه همش داره میگه راضی نمیشن درصورتی ک من میدونم اگه پسره این شرط رو از بابام بشنوه نه نمیگه 

آرومم کنید بهتون نیاز دارم بخدا قسم هم شرط خاصی نیست یه چیزیه ک ب نفعه پسره هم هست فک نکنید ماشین خونه و جواهر و چیزی طلب کردم اون شرطه درواقع وظیفشه ک داره از زیرش درمیره و من نمیخوام از مسئولیتش فرارکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کاری به بابات ندارم 

اما خودن یه لحظه فکر کن کاری که نیمی وطیفه و مسئولیت‌شه انجام نمیده از زبون تو حرف نمیشنوه و باید بابات شرط کنه 

از کجا معلوم در زندگی این اقا بدرد بخور باشه 

این چه عشقی که برات کار نمیکنه

عزیزم اشکالی نداره مردا با خانوما متفاوتن شاید خودتم به سن بابات رسیدنی متوجه بشی الکی رو اون موضوع ...

نه بزار بیشتر بهت توضیح بدم که بفهمی بابام علکی علکی داره گند میزنه تو اعصابم 

یه مشکلی هست 

اون مشکل راه حل داره ، عشقم نمیخواد اون راه حله رو بره چون چند نفر گوششو پر کردن اما اگه از بابام بشنوه صدرصد انجام میده 

الان ب بابام میگم اون راه حل رو شرط کن واسشون بهم میگه راضی نمیشن😐باباااا شرطهههه شرطططططط 

اصلا حس کردم حرفامو نفهمید 

نه بزار بیشتر بهت توضیح بدم که بفهمی بابام علکی علکی داره گند میزنه تو اعصابم یه مشکلی هست اون مشکل ...

عزیزم شما چرا خرص بخوری مشکل بابات حل میشد و به نفع خود پسر بود حالا که نمیخان ببخشید بدرک ریلکس به زندگیت برس

نمیتونی بگی چه شرطیه؟

نه میدونی بیشتره تاپیکام رو تودنیای واقعی هم واسه اینو اون تعریف کردم حالا اینجام بگم مشکلمون اینه شرطمون اینه یکم میترسم کاربریم لو بره...

نگم خیالم راحت تره

عزیزم شما چرا خرص بخوری مشکل بابات حل میشد و به نفع خود پسر بود حالا که نمیخان ببخشید بدرک ریلکس به ...

خیلی حرص میخورم 💔کاش واقعا ادم بیخیالی بودم 

راستم میگی بدرک مشکل خودشونه

خیلی حرص میخورم 💔کاش واقعا ادم بیخیالی بودم راستم میگی بدرک مشکل خودشونه

بیخیال شو باور کن ادم با همین حرص خوردنا کلی مریضی میگیره فکرتو پرت یچی دیگه کن و به کتفت بگیر