2777
2789
عنوان

واقعا چه جوریه بعضیا شوهراشون اینقد خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 57 پست
شوهر منم همینهولی من باز زیاد خوشم نمیاداحساس میکنم خاله زنکه🤦🏻‍♀️

منم یکی و سراغ دارم کمکه خانمش میکنه ولی شدیدا خاله زنکی و همیشه دو بهم زنی میکنه و پشت سره بقیه حرف میزنه و فقط میخواد بقیه رو خراب کنه و بگه من فقط خوبم .لامصب اگه خوبی برا خودت و خانوادت خوبی چرا بقیه رو میخوای خراب کنی

خدا نه همه چیو به یه نفر داده ،نه همه چیو از یه نفر گرفته !سعی کن تو رفتاراشون و اینا دقت کنی سیاست هاشونو یاد بگیری ، بعدشم بعضیا چاخان میکنن 😄مریضن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی خانوما سیاست های همسرداری و طرز بیان خواسته و رگ خواب شوهراشونو خوب بلدناکثر مردا مثل بچه ها می ...

این سیاست ها واسه آدما جواب میده دیگه یکی که خودشو زده به خریت با هیچی درست نمیشه نمونه اش شوهر خودم کلی هم مورد اینجوری میبینه ومیشنوه بعدش مثلا نهایت تا یه ساعت رفتارشو درست کنه بعدش همونه😑کلا دیگه از زندگی سیر شدم 

منم یکی و سراغ دارم کمکه خانمش میکنه ولی شدیدا خاله زنکی و همیشه دو بهم زنی میکنه و پشت سره بقیه حرف ...

نهههه نه شوهرم اینط‌ری نیست

ازینکه بعضی وقتا کمک میکنه خونه رو تمیز میکنه

یا من حال ندارم ناهار درست میکنه

بچه هارو حموم میبره 

یا لباسارو میشورم خشک میشه میزاره تو کمد 

من خداروشکر میکنم

ولی بعضی وقتا میگم چرا کارای منو مثلا انجام میده خاله زنگ بازیه

ولی واقعا لطف بزرگی خذا درحقم کرد که چنین مرد همراهیی رو دارم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

سلام ای استخدام خدایی خوبه ولی کار جور کردن نسبت به عنوان شغلی ک میزنی رو یخورده پیچیدش میکنه مثلا من زدم راننده لیف این میگ فلان جا اپزاتور میخوان خو چ ربطی ب راننره داره اخه😥

😥خدایا یا بده مالی به من یا بگیر جانی زمن😪

خدا نه همه چیو به یه نفر داده ،نه همه چیو از یه نفر گرفته !سعی کن تو رفتاراشون و اینا دقت کنی سیاست ...

چی بگم😭به نظر من یکی که نفهم باشه سیاست هم جواب نمیده روش مثلا شوهرخودم اصلا با بچه هم درست رفتار نمیکنه که یه بار نشده با روی خوش از کارا وحرفای بچه استقبال کنه فک میکنم ذاتیه 

نهههه نه شوهرم اینط‌ری نیستازینکه بعضی وقتا کمک میکنه خونه رو تمیز میکنهیا من حال ندارم ناهار درست م ...

الهی شکر .قدرشو بدون .حالا اون موردی که من‌میگم ببین‌مثلا اون کارهای خوب و انجام میده ولی خب اون اخلاقای بدم داره

نهههه نه شوهرم اینط‌ری نیستازینکه بعضی وقتا کمک میکنه خونه رو تمیز میکنهیا من حال ندارم ناهار درست م ...

هرروز خدارو شکر کن واقعا ....شوهرمن شده من وبچه شدیدا مریض بودیم تازه دعوا هم درست کرده که چرا خونه مرتب نیس یا غذا آماده نیس😔یعنی تو کل ۱۰ سال ازدواجمون بخوام از کارایی که برام کرده بگم شاید انگشت شمار باشه

این سیاست ها واسه آدما جواب میده دیگه یکی که خودشو زده به خریت با هیچی درست نمیشه نمونه اش شوهر خودم ...

آدما با هم فرق دارن به نظرم همه کسایی که جنسشون شیشه خورده نداشته باشه یه طوری و با یه روشی نرم میشن فقط باید یواش یواش و با حوصله پیش رفت

برای همسر من اینجوری جواب داد که از کارای کوچیک شروع کردم حتی در حدی که قوری و استکانارو میبردم و چای ریختن رو بهش میسپردم و بعدی که انجام داد بهش حس اقتدار دادم و تشکر کردم

الان خیلی کمکم میکنه، یه وقتایی که ویار دارم کارای خونه رو انجام میده و پخت شام هم گردنش افتاده

ولی خب این تغییر رفتار طی ۹ سال انجام شده یک شبه نبوده

چی بگم😭به نظر من یکی که نفهم باشه سیاست هم جواب نمیده روش مثلا شوهرخودم اصلا با بچه هم درست رفتار ن ...

تو خانواده خودش اینجوری بوده  شاید ،ولی تو برای بچه ات جبران کن،شل بگیر کاملا ، انشالله اونم یاد میگیره کم کم،بچه ات پسره یا دختر؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عه یعنی شوهره من‌که توی بچه بزرگ کردن حتی یه دسشویی بردن هم واسم انجام نمیده شوهره بدیه؟؟نه عزیزم به ...

فقط کار خونه رو نمیگم کلا گفتم مثلا شوهر خودم نه تو کارخونه کمک میکنه نه بچه انگار بچه فقط برای منه یه بار نشده یه ساعت بچه رو نگه داره حتی پارکم بریم خودش میشینه همیشه تو خونه هم که اصلا حرف من براش مهم نیس فقط گوش به حرف خانواده خودشه اخلاق که کلا صفره سال به سالم بدتر میشه امشب خیلی دلم گرفته بود فقط تنها خوبیش تا اینجا خیانت نکردنشه

خوش به حالت والله قدرشو بدون من که از شوهرم بیزارم یعنی کلا دوس ندارم حتی ببینمش

خواهرم روزی صد بار اینو میگه بهم ولی ببین بدی هم زیاد داره که اگه اینکاراش نبود الان چهار سالی از طلاق ما گذشته بود 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تو خانواده خودش اینجوری بوده شاید ،ولی تو برای بچه ات جبران کن،شل بگیر کاملا ، انشالله اونم یاد میگ ...

دختره ....خیلی دلم میگیره خیلی تو گوشش خوندم که به بچه محبت کنه وفلان ولی انگار نه انگار 😔خوب اینجوری هم فشار رو منه هم حس تنهایی دارم هم همه مسئولیت بچه با منه انگار نه انگار که باباشه 

آدما با هم فرق دارن به نظرم همه کسایی که جنسشون شیشه خورده نداشته باشه یه طوری و با یه روشی نرم میشن ...

شوهر من هیچ وقت درست نمیشه اون کاری هم براش بکنم تازه انتظاراتش دوبرابر میشه وهمیشه باید یه طرفه باشه اصلا کمک کردنش به درک کاش حداقل اخلاق داشت تو فک کن مثلا بگم پیرهنتو اتو کنم؟ برمیگرده میگه نه بده همسایه اتو کنه چرا سوال پرسیدی و...اینو کش میده آدمو روانی میکنه کلا تو خونه باهاش حرف نمیزنم از ترسم