2777
2789

بچه ها کسی هست بیخیال بوده باشه نمره پایین داشته حتی توی درس آسون

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال نبودم ولی این ترم نمره‌هام کم شدن با وجود اینکه خوندم 💔

چرا عزیزم اشکال نداره میگذره شما دستتون چیه ترم چندم من ترم دو هستم طبیعی هست ترم دوم معدل پایین؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
😅من خیلی بیخیال بودم امتحانام سخت بود صب پا میشدم تا موقع امتحان میخوندم ولی خداروشکر نمرم از اونی ...

واقعا یعنی اصلا نمیخوندین فقط صبح امتحان؟

چرا عزیزم اشکال نداره میگذره شما دستتون چیه ترم چندم من ترم دو هستم طبیعی هست ترم دوم معدل پایین؟

ترم ۵ رو تموم کردم حسابداری

یکم از لحاظ روحی حالم خوب نبود تمرکز نداشتم و امتحانا هم سخت بودن، اینکه اومدن شهریور برگزار کردن هم بی‌تاثیر نبود البته 🥲

ترم ۲ که خیلی وقت برای جبران داری عزیزم نگرانش نباش 🤍

ترم ۵ رو تموم کردم حسابدارییکم از لحاظ روحی حالم خوب نبود تمرکز نداشتم و امتحانا هم سخت بودن، اینکه ...

اتفاقا من میگم از الان استارت تنبلی رو زدم بعد دیگه فکر نکنم بشه درستش کرد