2777
2789

من مانتو بلند تا ساق پا مبپوشم قدمم بلنده ارایش ملایم

امروز یه پسری افتاده بود دنبالم من اصلا نگاه نمیکردم تا اینگه گفت خانوم میشه ی لحظه بیایید گفتم لابد میخواد ادرس بپرسه بعد برگشت گفت میشه این کارت منو داشته باشید (نمیدونم چه کاره بود از این کارتا داشت که روش شغلو شمارع دارن) 

گفتم به چه بابت گفت خوشت نیومد بنداز دور گفتم مه نمیخام بعد گفت اصلا میخام دعوتت کنم نفهمیدم منظورش از این چیه

خلاصه دوباره اومد دنبالم پیاده شد گفت لطفا شمارتو بگو بنویسم گفتم متاهلم مزاحم نشو گفت پ کو حلقت گفتم خونس دوباره رفتم

اومد تا دم در گفتم نری زنگ میزنم شوهرم گفت قصد مزاحمت ندارم فقط ی سوال دارم اون اینکه واقعا متاهلی گفتم بخدا متاهلم خلاصه دیگه رفت

چطور میشه از چ خوششون میاد انقدر ب ی خانوم گیر میدن  اینم بگم خیلی سر ب زیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا دخترا رو ول کردن 

افتادن دنبال زنای متاهل 

اینکه بگی متاهلم بیشتر پیگیر میشن نمیرن 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

وای برای منم پیش اومده بود پسری ک تهدید می‌کرد برادرت میشناسم و میگم بهش چکار کردی گفتم از خودم مطمئنم مزاحم نشو بعدش تا یک هفته از ترس اون عوضی بیرون نرفتم

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

والا چط بگم همه هول شدن تو خیابون چه مرد چه زن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

باز این خوب بوده رفته من گفتم متاهلم گفت خب باشی چ ربطی داره !!!!!!

وای اره

من الکی به یارو گفتم نامزد دارم حلقه م همیشه میندازم همینطوری نشونش دادم

گفت نامزد داری سرطان که نداری =/

میتونین ماهی صدام کنین🎀

مانتو تا ساق پا بدون شلوار یا با شلوار اسی ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی