2777
2789
عنوان

شده با وجود شوهر بازم دلتون بلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5011 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصور کن تو شرایطی بیفتی که اعتماد شوهر خانواده ازت سلب بشه،شخصیتت زیر سوال بره...

شوهرم انقد ازم اطمینان داره که تا ساعت دوازده شبم بیرون میرم هیچی نمیگه. ـفقط با هم متفاوتیم من یه آدم کاملا احساسی و حساس اما اون... 

چیکار کردهمدیریت کن بازیابی کن عواطف از دست رفته رو،محبت و...

اونجور که باید ابراز علاقه نمیکنه. 

مثلا ده ساله منتظرم بهم بگه مراقب خودت باش،  منتظر یه کلماتی هستمو هیچوقت ازش نشنیدم. 

وقتی عصبی میشه چشماشو میبنده هممه چی میگه بعدشم میاد عذرخواهی میکنه که دیگه برام مهم نیس. 

مثلا چند روز پیش بهش گفتم که دیگه ازت سرد شدم گفتم اون علاقم نسبت بهت رو از دست دادم و خیلی تحت تاثیر قرار گرفت چند روزم خیلی عوض شده بود مهربون شده بود اما بازم روال قبلشو پیش گرفت

اونجور که باید ابراز علاقه نمیکنه. مثلا ده ساله منتظرم بهم بگه مراقب خودت باش، منتظر یه کلماتی هستم ...

اینکه دنبال جملات خاصی هستی،بعضا بعضی ها واقعا تو فاز وباغ نیستن،هرکی یه اخلاقی داره،اگه عمیق باشی میتونی خیلی نکات مثبت وخوب ازش درآری ورو کاغذ بنویسی ،۵انگشت همه به یک اندازه نیستن

اینم بگم غرور مرد نباید بشکنه  وگاهی هندونه بقل مرد دادن باعث میشه تلاشش بیشتر بشه