2777
2789
عنوان

شده با وجود شوهر بازم دلتون بلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 172 پست

من برام پیش اومده ولی کوتاه بوده و تموم شده

بذار یه چیزی بهت بگم هر مردی و یا هر زنی نقاط ضعف و قوت داره 

نقاط قوت رو معمولا تو اولین روابط و روابط با غریبه ها. میشه دید ولی همه تو خلوتشون و تو زندگی مشترک ضعف ها و بدی هاشون رو نشون میدن 

مثلا ممکنه یه آقای جنتلمن که بیرون میبینی یا صداش رو میشنوی که چه خوب رفتار میکنه یا میگه مراقب باش و.....

تو خلوت خودش هزار تا ایراد و بدی داشته باشه و خانمش از دستش ناراضی باشه

نمونش مردهایی تو دوست و آشنا که فکر نمی کردیم که یه روزی زنشون طلاق بگیره 

اگه میخوای کار کنی حد روابط کاریتو حفظ کن 

یه جوری بهش بفهمون که متاهلی 

اینکه به اون آقا فکر کنی چیز عجیبی نیست ولی اینکه فکر کنی که کاش جای همسرت باشه و بخوای زندگیتو خراب کنی فاجعه است 

انرژیتو بذار روی بهبود روابط با همسرت چون الان اونه که سهم تو از زندگیه 

بقیه فقط از دور قشنگن مثل همسرت که وقتی اومد خواستگاریت مرد رویاهات بود و جواب مثبت دادی 

من برام پیش اومده ولی کوتاه بوده و تموم شدهبذار یه چیزی بهت بگم هر مردی و یا هر زنی نقاط ضعف و قوت د ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی. 

یکم از پیاما از چهارچوب کار خارج شد منم دیگه محل ندادم اونم کلا از شرکت انصراف دادو شمارمو پاک کرد الان چند روزه میگذره فقط فکرم درگیرشه که اون چند روز چقد روزای خوبی بود. 

من اصلا به این فک نکردم که ای کاش جای شوهرم بود. نه فقط از پیاماش حس خوب میگرفتم همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از قبل ازدواجمم دلم نمیلرزید ، دید انتخاب گرایانه نداشتم 😂

هورمونیه ، چیزی توی اون آدم نیست حالات درونی خودته، عذاب وجدان نداشته باشش

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

من از قبل ازدواجمم دلم نمیلرزید ، دید انتخاب گرایانه نداشتم 😂هورمونیه ، چیزی توی اون آدم نیست حالات ...

اره درسته. 

همش دارم به اون چند روز فکر میکنم خیلی بهم حس خوب میداد

اره درسته. همش دارم به اون چند روز فکر میکنم خیلی بهم حس خوب میداد

آره باور  کن احساس خودته فقط ربطی به شخصی نداره

دیدی چقدر لایق احترام و توجه هستی ♥️♥️

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

میشه بیشتر توضیح بدید

وقتی یکی نیاز داره بهش توجه بشه حالا بگذریم که خواستش منطقیه یانه،تو عالم خودش دنبال پر کردن اون خلا هست،ناخودآگاه کوچکترین محبتی که از کسی میگیره چشاش کور میشه و اونو ایده آل تصور میکنه،شیطان هم که بیکار نیست

چطور با خودم کنار بیام. ناخواسته همش منتظر پیامشم. چکش میکنم😔

به ف  ا ل نیک بگیر این اتفاق رو ، میل به تعریف و تمجید ازت گرفته نشده پس نباید فراموشش کنی

بزای خودت وقت بذار ، کتاب صوتی، کلاس و ورک شاپ ، قدم زدن پا برهنه روی چمن، هر روز صبح آرایش کن ، پدیکور حمام نمک استخر صبح زود پیاده روی عصر کیک خونگی درست کن یه دکوری یا گل بخر

ماساژ مدیتیشن و …

این عشق رو به خودت بده ♥️♥️