2777
2789
عنوان

اخه ممکنه تکون جنین شیش هفته ای رو حس کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
بله منم مثل شماولی کسی باور نمیکردالانم بگم کسی باور نمیکنهولی همون ماه ک لقاح صورت گرفت وجودشو حس ک ...

پسرم هست بچتون

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بعضی نی نی سایتی ها با تاکید بر تجربه هاشون، علم رو هم زیر سوال میبرن 🤦🏻‍♀️

خخخخ واقعا

منظورم اصلا به استارتر عزیز نیست. ایشون حتما همون حرکات روده رو اشتباه گرفته ولی یه عده ممکنه بگن ما حرکت اسپرم به سمت تخمک رو هم حس کردیم قشنگ مثه ماهی داشت شنا می‌کرد زود برسه به تخمک و لحظه ی لقاح یه صدای انفجار هم حس کردم 

ددوست من 5 هفته بود میگفت انقد جنینم شکمویه بعضی خوراکیا رو که میخورم تند تند لگد میزنه 🤷‍♀️🤦‍♀️ میگفت مثلا همیشه تا شیرکاکائو میخورم تکون میخوره 

گفتم آره بیشتر دقت کن صداشم میشنوی ازون تو میگه مامان به منم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم مثل شماولی کسی باور نمیکردالانم بگم کسی باور نمیکنهولی همون ماه ک لقاح صورت گرفت وجودشو حس ک ...

دقیقا من میفهمم چی دارم میگم بچه ی سوممه بی تجربه نیستم نحوه ی قرار گیری جفت تاثیر داره فکر کنم خلفی باید باشه اینم اگر اشتباه نکنم پسرم رو گفتن خلفی بود خیلی زود فهمیدم تکوناش رو ولی این خیلی خیلی زودتره

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا من میفهمم چی دارم میگم بچه ی سوممه بی تجربه نیستم نحوه ی قرار گیری جفت تاثیر داره فکر کنم خلفی ...

آفرین دقیقا درست میگی منم اسمشو یادم نیست ولی بچه رو بود جفتش پشت 

بعدها هم ک بزرگتر شد با دست یا پا ک میزد ب شکمم قشنگ معلوم بود دستشه یا پاشه

انقد ک نزدیک پوست شکمم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

خخخخ واقعامنظورم اصلا به استارتر عزیز نیست. ایشون حتما همون حرکات روده رو اشتباه گرفته ولی یه عده مم ...

متوجهم😄منم منظورم شخص خاصی نیست آخه چندین مورد مشابه دیدم اینجا

همین تاپیک , یه کاربر گفتند که ماهی که لقاح صورت گرفته حسش کردند🤦🏻‍♀️

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

آفرین دقیقا درست میگی منم اسمشو یادم نیست ولی بچه رو بود جفتش پشت بعدها هم ک بزرگتر شد با دست یا پا ...

دقیقا من فیلمشو‌دارم از تکون پسرم ماه اخر قشنگ یهو یه قسمتش قلمبه میومد بیرون شیطون

دقیقا من فیلمشو‌دارم از تکون پسرم ماه اخر قشنگ یهو یه قسمتش قلمبه میومد بیرون شیطون

😍 این یکیتم پسره

برای بارداری مجدد منم دعا کن لطفا

سالهاست منتظر دومی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍 این یکیتم پسرهبرای بارداری مجدد منم دعا کن لطفاسالهاست منتظر دومی ام

خدا کنه دختر باشه 

دوتا پسر دارم

ان شاالله به زودی خدا دامنت رو سبز کنه 

خدا کنه دختر باشه دوتا پسر دارمان شاالله به زودی خدا دامنت رو سبز کنه

فکر کردم یه دختر و یه پسر داری.....

آخی ولی باید بگم ک مطمن باش پسره😅

مرسی عزیزم،،،، دعام کن خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40