2777
2789

من واقعا موندم دوتای دیگه اولیش رو چهار ماهگی حس کردم دومی رو زود بود تازه میخواست وارد سه ماه بشم ولی دیگه الان خیلی نوبره این!

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چهار هفتگی که فهمیدم باردارم همش سعی میکردم حسش کنم هفت هفته حسش کردم البته مثل یه نبض بود

انگار یه ماهی خیلی کوچولو خیلی ضعیف البته داره ول میخوره

دقیقا کجای بدنت حسش میکنی

درستم رحمم جایی که بچه هست اصلا عجیبه اون روز به شکم رو تخت دراز کشیدم تکونش نه ولی کاملا وجودش کیسه اش رو حس کرد مثله بادکندک تو شکمم

اون نفخه، حرکت باد داخل روده هاست. یا ممکنه به خاطر زیاد شدن حجم خونرسانی رحم احساس نبض و فشار کنی. ...

بعضی نی نی سایتی ها با تاکید بر تجربه هاشون، علم رو هم زیر سوال میبرن 🤦🏻‍♀️

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اون نفخه، حرکت باد داخل روده هاست. یا ممکنه به خاطر زیاد شدن حجم خونرسانی رحم احساس نبض و فشار کنی. ...

اره چون نزدیک پریودم از این تکونا داشتم همیشه فقط فرقش اینه اون یهو انور اینور تکون میخورد نقاط مختلف شکمم ولی این هدفمند دقیقا و فقط اون قسمتی که هست واقعا عجیبه برام

بله منم مثل شما

ولی کسی باور نمیکرد

الانم بگم کسی باور نمیکنه

ولی همون ماه ک لقاح صورت گرفت وجودشو حس کردم و اون تکونه موند برام و بزرگ و بزرگتر شد .......

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲