2777
2789

من تازه فهمیدم خانومی ک طبقه ی بالای ماست شوهر صیغه ای داره و این اقای ک میادو میره چهارمین نفری ک بعد فوت شوهرش صیغش شده و هروقت ک میادم صدای جرو بحثشون بلندمیشه.من ب زندگیش اصلا کاری ندارم ب خودش مربوطه ولی الان فکر میکنم ب ی سری چیزا میترسم واقعا نیاین بگین من فکرم خرابه و ازین حرفا و مردای دیگم تو ساختمون هستن. واحدای دیگه خانواده ی خودش هستن ب جز من و اون خانومی ک دوسته منه. خودش اومده اینجارو اجاره کرده ک مثلا نزدیک خانوادش باشه دوساله اینجاست. ما تازه سه ماهه اومدیم.ب پسرش کلید نمیده آیفون خرابه با لباس راحت با موهای باز تا کمرشو تاپ دوبنده  از طبقه دو از راه پله میاد میره درو واسه پسرش باز کنه از آسانسورم استفاده نمیکنه.ی بار قبلا بهش گفتم از تراس اشغال میریزی زغال میکنی و این چیزا میاد میریزه تو تو تراس ما من همش باید جارو کنم ب من گفت باشه جلو شوهرمو گرفته بود بهش گفته بود اقای فلانی من نمیدونستم باد میزنه اشغالا میادسمت شما و خلاصه ببخشید حالا شوهرم اصلا خبر نداشت از این موضوع.و ی سری کارای دیگه الان ک اینارو کنار هم میزارم بدجور ذهنم بهم ریخته چیکار کنم من اخه

کمی تا قسمتی حق داریاااا

حالا 4 تا صیغه و از کجا فهمیدی 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی تا قسمتی حق داریااااحالا 4 تا صیغه و از کجا فهمیدی

دیروز خانوم اولش اومده بود جلو ساختمون زنگ همه واحدارو داشت میزد یکی درو واسش باز کنه آیفون خرابه کسی نمیتونست باز کنه من طبقه اولم از صدای زنگ ک دستشو گذاشته بود رو زنگ عصبی شدم رفتم درو باز کردم دیدم زنه قیامت کرد

اخه سه ماهه اومدیم الان ب شوهرم بگم پاشیم میگه خب چرا چی بگم بهش. اینارو نمیتونم بهش بگم

خل شدی عزیزم؟ به خاطر یه زنیکه میخوای خونتو عوض کنی؟ اگه زن سالمیه که تحمل کن و گیر نده. و اگه زنه اهل کارای ناجوره باید به صاحب خونه بگی بندازدش بیرون. همین. 

نمیدونم غم خودمو بخورم یا دلم واسه اون زنه اولش بسوزه. زنه جوون بود سی و دوسه سالش بود ولی این خانومی ک صیغه کرده 40ب بالاس وزنش خیلی بهتر بود بخدا. از دیشب تا حالا دارم فکر میکنم. 

بنظرم خسارت مالی بهتر از خسارت خوردن به قلب زندگیته

مردی که با دیدن یه زن با تاپ بخواد بره ، بره بهتره ؛ زودتر بره. مگه به شوهرش شک داره که بخواد جای زندگیشو عوض کنه. اون زنه اگه واقعا زن صیقه ای باشه جاش اونجا نیس. 

بنظرم خسارت مالی بهتر از خسارت خوردن به قلب زندگیته

خسارت مالی بخدا مهم نیست ب شوهرم چی بگم؟بگم واسه چی از اینجا بریم.از اون ور ما رهن کردیم صابخونه پول نداره بده بهمون میگه بشین تا مستاجر پیدا کنم اونم با این قیمت تو شهر کوچیک خدا میدونه کی یکی پیدا بشه