2777
2789
عنوان

میشه بیاین ذهنم خیلی بهم ریخته ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست
داره به شوهرت نزدیک میشه اگر مستاجری فرار کن برو

ببخشید اسی 

میشه لطفاً اینو برام گزارش بزنین براتون صلوات میزنم 🥺 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16525614/گفتم-درآمدمو-سه-میلیونه-دیشب-تو-یه-

تاپیک

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

مردی که با دیدن یه زن با تاپ بخواد بره ، بره بهتره ؛ زودتر بره. مگه به شوهرش شک داره که بخواد جای زن ...

شوهرم نگاه نکرد حتی. اینجوری نیست ولی کارای این خانوم میکنه عجیبه واسم.میاد با لباس باز سر لخت از طبقه دو راه پله رو میشوره میگه من حساسم در میزنه در واحدامون ک پادریاتونو بگیرین میخام بشورم میگم خب من خودم جلو واحدمونو تمیز میکنم میگه عزیزم منکه دارم بالارو میشورم آب میریزه پاگرد شمام کثیف میشه میشورم بره. کی اخه اینکارو میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمی تا قسمتی حق داریااااحالا 4 تا صیغه و از کجا فهمیدی

ببخشید اسی 

میشع لطفاً اینو برام گزارش بزنین براتون صلوات میزنم 🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16525614/گفتم-درآمدمو-سه-میلیونه-دیشب-تو-یه-تاپیک

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

منم بدم اومد ازش حق داری

میش لطفاً اینو برام گزارش بزنین براتون صلوات میزنم 🥺 

وا . ینی صاحب خونتون خودشم خرابه؟ خب چرا از همچین کسی خونه اجاره کردین

نه عزیزم صاحب واحد اون یکی دیگه ی.منظورم این بود صاحب خونه ی خودش میدونه ک ایشون با ی مردی صیغه ی.. ب صاحبخونه ی من ک ربطی نداره. صابخونشم دوسته باباشه 

شوهرم نگاه نکرد حتی. اینجوری نیست ولی کارای این خانوم میکنه عجیبه واسم.میاد با لباس باز سر لخت از طب ...

آره خیلی عجیبه‌. حالا یه مدت بذار حمالیشو بکنه ، اگه به شوهرت اعتماد داری ولش کن. بذار زنیکه حمالی هاشو بکنه. و یه کم باهاش خشک برخورد کن. بگو نمیخوام پشت خونه منو بشوری و فضولیش به شما نیومده. بعد پادریو بردار بذار حمالی کنه. تا هم ازت حساب ببره هم اونجاها تمیزکاری کنه. 

دیگه هر کسی یه جوری لباس می پوشه . تا وقتی به شماها کاری نداره تو هم کاریش نداشته باش. هر وقت پاشو کرد تو زندگی تو، تو هم خفش کن.

خسارت مالی بخدا مهم نیست ب شوهرم چی بگم؟بگم واسه چی از اینجا بریم.از اون ور ما رهن کردیم صابخونه پول ...

فقط اصلا چشم و‌گوش شوهرت رو‌ نسبت به کاراش باز نکن خیلی از مردا  تا براشون‌تعریف نکنی توجهشون جاب نمیشه خیلیام‌خودشون چشم و‌گوش‌بازن

شوهرت رو‌نسبت به خودش و‌کاراش حساس نکن

ما هم یک‌تو ساختمونمون داشتیم خدا ازش نگذره سال اول خوب بود رفت و‌آمدش زیاد نبود ولی از سال دوم به بعد روش باز شد خون‌همسایه ها رو‌تو‌شیشه کرد این کثافت‌دختر بیست ‌و خورده‌ای ساله هم‌ اشت مادر‌و‌ دختر‌ نوبتی مرد میاوردن خونه رو برای همدیگه خالی میکردن

آره خیلی عجیبه‌. حالا یه مدت بذار حمالیشو بکنه ، اگه به شوهرت اعتماد داری ولش کن. بذار زنیکه حمالی ه ...

من اصلا باهاش صحبتی ندارم. درسته هرکی ی جور لباس میپوشه ولی خدایی کسی با موی باز تا روی کمر و ی تاپ یا تیشرت یقه باز جوری ک لباس زیرش مشخص بشه نمیاد پله بشوره. اصلا کسی پله نمیشوره اونم طبقه یکی دیگه رو تازه این ی کارشه.بخدا 90درصد اوقات ما میریم بیرون باهمون چشم تو چشم میشه بقیه ساختمونو من سر جمع شاید سه چهار بار دیدم اونم پارکینگ.این اصلا از آسانسور استفاده نمیکنه کی اخه ب خودش زحمت میده از پله بیادو بره بعضی وقتا با کلی خرید

فقط اصلا چشم و‌گوش شوهرت رو‌ نسبت به کاراش باز نکن خیلی از مردا تا براشون‌تعریف نکنی توجهشون جاب نم ...

کاملا موافقم اصلا پیش مردا از خیانت و نمیدونم زن همسایه نباید حرف زد شاخکاشون تیز میشه فقط باید حواستون باشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
یعنی در خانه خانواده اش هستند شوهر صیغه ایی میاره ؟

پدرش طبقه چهارم رو ک دو واحده بوده یکی کرده ماله خودشه.طبقه3داداشش و خواهرش هستن. دوتا داداش مجردم داره ک همون طبقه4هَستن با خانوادش.. طبقه دوم همین خانومه و یکیم خالیه. ما و یکی دیگه طبقه اولیم.. با خانواده تو ی واحد زندگی نمیکنه تو ی ساختمون زندگی میکنه

من اصلا باهاش صحبتی ندارم. درسته هرکی ی جور لباس میپوشه ولی خدایی کسی با موی باز تا روی کمر و ی تاپ ...

آره. خب بهش بگو نمیخوام بشوری و حق نداری اینجارو خیس کنی ؛ همین بگو فضولیش به تو نیومده و لازم نکرده برا مارو بشوری.

از بقیه همسایه هام مشورت بگیر ببین اونام اذیت میشن یا نه. اگه بقیه هم اذیت میشن چن تا خانم یه بار دعوتش کنین باهاش صحبت کنین بگین راه پله نشوره و مزاحمت ایجاد نکنه. ولی اگه دیدی تنها هستی و بقیه مشکلی ندارن دیگه ولش کن و بیخیال باش. دیگه نمیتونی اگه تنهایی ، بهش بگی از کجا و چجوری رفت و آمد کنه . فقط میتونی بهش بگی کاری به واحد شما نداشته باشه. و بهش محل ندی و تند صحبت کنی میفهمه باهاش سازگار نیستی .اونم آدمه سنگ که نیس وقتی واکنش منفی بگیره و باهاش تند حرف بزنی نمیاد پشت درتو بشوره. 

بعد اگه خیس کرد اونجارو، تو هم با شیلنگ خونشونو به آب بگیر یا بگو کاری نکن اون روی من بالا بیاد