2777
2789
عنوان

میشه بیاین ذهنم خیلی بهم ریخته ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست
فقط اصلا چشم و‌گوش شوهرت رو‌ نسبت به کاراش باز نکن خیلی از مردا تا براشون‌تعریف نکنی توجهشون جاب نم ...

نه اصلا چیزی ب ‌شوهرم نگفتم اصلا جلوش عکس العمل ب رفتارش نشون ندادم. حتی وقتی رفته بوداز شوهرم معذرت خواسته بود واسه اشغال ریختن شوهرم بهم گفت گفتم خوبه خداکنه دیگه اشغال نریزه. واسه همینم ب شوهرم نگفتم از اینجا بلند شیم چون میپرسید چرا منم نمیخاستم بگم بهش این حرفارو

آره. خب بهش بگو نمیخوام بشوری و حق نداری اینجارو خیس کنی ؛ همین بگو فضولیش به تو نیومده و لازم نکرده ...

تنهام خب من و ی خانوم دیگه واحد بغلی ک اونم با این خانوم سر گلدونی ک گذاشته بود تو راه پله دعواشون شده. بقیه واحدا خواهرشو برادرش و پدرشن و ی واحدم کلا خالیه.من تا دیروز نمیدونستم موضوع چیه تا اینکه زنه اوله شوهرش اومده بود جلو ساختمون. قبلش فک میکردم شوهرشه کلا و پدر بچشه. از دیروز ک فهمیدم و کاراشو کنار هم گذاشتم حساس تر شدم.قبلا زیادواکنش نشون نمیدادم ی بار فقط گفتم نیاز نیست بشوری من خودم حواسم هست ب جلو واحدم گفت عزیزم من میشورم اب میریزه پایین رو پله و پاگرد شما واسه همین تا پایین میشورم منم دیگه چیزی نگفتم گفتم بزا هرکار میکنه بکنه. از دیروز ک زن اوله مرده رو دیدم خیلی ذهنم بهم ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهام خب من و ی خانوم دیگه واحد بغلی ک اونم با این خانوم سر گلدونی ک گذاشته بود تو راه پله دعواشون ش ...

زن اول مرده رو کجا دیدی؟ با همسایه تون که سر گلدون دعوا کردن ارتباطتو بیشتر کن و صمیمی شو و باهاش مشورت کن

زن اول مرده رو کجا دیدی؟ با همسایه تون که سر گلدون دعوا کردن ارتباطتو بیشتر کن و صمیمی شو و باهاش مش ...

خانم اولش  دیروز غروب اومده بود جلو ساختمون دستشو گذاشته بود رو زنگ همه واحدا.آیفونم خرابه باز نمیکنه منم نمی‌دونستم کیه عصبی شدم رفتم جلو در میخواستم بتوپم بهش دیدم شروع کرد به دادو هوار

خانم اولش دیروز غروب اومده بود جلو ساختمون دستشو گذاشته بود رو زنگ همه واحدا.آیفونم خرابه باز نمیکن ...

آهان. عجب. خب خانم اولیرو کمکش کن بره شکایت کنه ازش. خوبه که واسه تو خوب شد. هردوتون به مراد دلتون می‌رسید 

آهان. عجب. خب خانم اولیرو کمکش کن بره شکایت کنه ازش. خوبه که واسه تو خوب شد. هردوتون به مراد دلتون م ...

عزیزم جه شکایتی بکنه.بنده خدا نهایت بتونه از شوهرش شکایت بکنه.منم نمی‌شناسمش دیروز فقط درو باز کردمو دیگه نزاشت اصلا کسی حرف بزنه نفرین میکردشو فحش میداد.حتما مدرک قانونی داره صیغه نامه ای جیزی ک بیخیال داره زندگی می‌کنه مرده انقد راحت می‌ره میاد.من فقط موندم ججوری جلو خانوادش تونسته زن دوم ی مرد زن و بجه دار بشه.دیروز تمام همسایه ها شنیدن 

عزیزم جه شکایتی بکنه.بنده خدا نهایت بتونه از شوهرش شکایت بکنه.منم نمی‌شناسمش دیروز فقط درو باز کردمو ...

اگه صیقه نامه بیاره زنه حق طلاق داره و می‌تونه همه حق و حقوقشو با طلاق بگیره. اون زنم میره دادگاه معلوم میشه صیقه یکیه و به خاطر یه سری محدودیتا اگه صیقه کسی دیگه بشه میتونی شکایت کنی تو ازش‌ . تو نگران نباش فقط به زن اوله کمک کن همینکه این زنیکه درگیر پرونده و شکایت باشه کمتر دنبال شستن پادری شماست. اینجور آدمارو باید واسشون مشغله درست کنی ، یه کم بیکارن. مهم نیس نتیجش چی بشه

اگه صیقه نامه بیاره زنه حق طلاق داره و می‌تونه همه حق و حقوقشو با طلاق بگیره. اون زنم میره دادگاه مع ...

امیدوارم زنه شکایت کنه.کمک بخاد کمکش میکنم.ولی دیروز این زن صیغه ای از واحدش نیومد بیرون فقط زنگ زده بود ب کلانتری زنه اولی اسم کلانتریو اینا اومد گذاشت رفت.خداکنه شکایت کنه