2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر کنخدا چیزی میدونه ما نمیدونیمخدا که بدت رو نمی‌خوادچرا سایت آدم و حوا یه سر نمیری؟ معتبر تلویزیو ...

کد ملی مادرمو میخواد زنگ میزنن خونه

مصاحبه حضوری داره

کد ملی مادرمو میخواد زنگ میزنن خونهمصاحبه حضوری داره

وا مصاحبه حضوری چیه

بله کاملی اینا میخوان با مادرت هم صحبت میکنن

بعدش که آدم مطمئن و خوبی به لطف خدا پیدا شد مادر خواهر و یه شخصی از اون بنده خدا با مادرت تماس میگیره میان دیدار و شناخت اولیه

وگرنه خود سایت و کارکنان اونجا که شما رو نمی‌برن مصاحبه ای چیزی

💚یا الله💚
من نمیتونم کد ملی مادرمو بدم

خواهر؟

خاله؟

انشالله خدا پشت و پناهت باش جور میش نگران نباش همین امشب با خدا حرف بزن ازش بخواه خودش درستش میکن

تاپیکهام الکی نیست از ته دلم نوشتم بخون همه رو

💚یا الله💚
خواهر؟خاله؟انشالله خدا پشت و پناهت باش جور میش نگران نباش همین امشب با خدا حرف بزن ازش بخواه خودش در ...

خواهرم که خودش دوست نداره من ازدواج کنم شوهرش میخواد تک داماد بمونه.

خاله هم که هیچی.

نمی‌دونم دیگه با خدا چطور حرف بزنم

خواهرم که خودش دوست نداره من ازدواج کنم شوهرش میخواد تک داماد بمونه.خاله هم که هیچی.نمی‌دونم دیگه با ...

چطور نداره

هر جا که تو خونه الان راحتی بشین دراز بکش سجده کن برو پای پنجره نگاه آسمون کن

خیلی خودمونی با بهترین رفیقت حرف بزن بگو خدایا میدونم خیلی بزرگیا خیلی دوستم داری با معرفتی اومدم باهات دست رفاقت بدم از ته دلم باهات حرف بزنم دستمو بگیر برام معجزه کن میدونم خوشگل میچینی ......... خواسته هاتو بگو ولی شک نکن اصلا گریه کن خودتو خالی کن با خ حرف بزن

معجزه ها میکن

قول بهش بده

بگو تو قلبم دیگه تویی عشقم تویی رفیق با معرفتم تویی منم سعی میکنم خوب باشم فلان باشم

خدایا اومدم بهت محکم تکیه بزنم چون میدونم بزرگی و پشتم خالی نمیکنی هاااا

💚یا الله💚