2777
2789
عنوان

میدونی چرا مردا قدرت دارن❓❓

107 بازدید | 13 پست

چون تامبن کننده هستن ب لحاظ مالی 

ب خاطر همین براحتی کار میکنن و پیشرفت میکنن و وقتیم فهمیدن قدرت دارن خیانت میکنن 

همه چیز خلاصه میشه تو پولی ک دارن 

چرا یه خانم انقدر باید ضعیف باشه ک خودشو تحت سلطه یه مرد قرار بده 

تا جوونید کار کنید، پیشرفت کنید، حتی شده دوشیفت ب کوووب برید کار کنید سختی بدید ب خودتون یمدت، خونه بگیرید ماشین، هرکاری دلتون میخاد بکنید 

مستقل باشید، تو ازدواج چیزی نیس بخای منطقی فکر کنی

وقتی خودت قدرت داری و هم سطح یه اقا هستی ب لحاظ مالی و اعتماد ب نفست اونقدر بالاست اونوقت ب ازدواج فکر کن 

با منظور کلی حرفتون موافقم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم طرز فکرم همینه 

استقلال مالی زن رو صد پله از جایگاهی که هست بالاتر می بره.

وقتی استقلال نداری به عنوان یه انسان سالم و بالغ یعنی دست و پا نداری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پس ندیدی خانم وضع مالی خوب آقا خیلی پایین تر اونم خیانت کرده اصلا ربطی نداره به ذات طرف بستگی داره اتفاقا اگه خانم هر چقدر مستقله به لحاظ مالی بازم باید از همسرش حمایت بخواد مردی که واسه خانوادش تلاش کنه کمتر فکر خیانته مرد باید تو مشغله و پول در آوردن باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ایتکه خانم کار کنه ۱۰۰درصد موافقم شکی توش نیست ولی اینکه اول کار کنه ماشین و خونه بخره بعد ازدواج کنه بازم ۱۰۰درصد مخالفم هم میتونی مجرد باشی و شاعل بشی ازدواج کنی هم اینکه بعد ازدواج شاغل بشی مهم این وابسته و آویزون شوهر نباشیم چون خیلی پاشون بالا میره وظیفه شوهر تامین زنش اما متاسفانه همه مردا اینطور نیستند و میخان هی زنا التناسشون کنن واسه پول انگار مریضن 

این واسه کسانیه که همینجورفکرمیکنن هم اقا خیانت میکنه هم خانم میخوادمستقل شه. اما ادم سالم خیانت نمیکنه و خانم هم همچین تفکری نداره. اتفاقاهمه چی تو ازدواجه من اینجور فکرمیکنم منکه روزی صدهزارباربمیرموزنده شم بازم همینو میگم ودلم میخوادهرچی زودتربهش برسم. البته نظرشماهم قابل احترامه  

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

پس ندیدی خانم وضع مالی خوب آقا خیلی پایین تر اونم خیانت کرده اصلا ربطی نداره به ذات طرف بستگی داره ا ...

بحث خیانت نیست

موضوع اینه که زنی که استقلال مالی نداره همیشه دست و پاش بسته ست و اختیاری از خودش نداره

به عنوان مثال اگر هر مشکلی تو زندگیش پیش بیاد مثلا خیانت که مجبور باشه جدا بشه نمی تونه به راحتی اینکار رو بکنه چون درآمدی نداره و نمی تونه آینده ای رو جدای از این زندگی برای خودش تصور کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین مشکل اصلی توقعات جامعست ... جامعه انتظار داره یه خانم هم خونه داری و آشپزی کنه و هم از بچه نگهداری کنه و مرد هم فقط بره سرکار 

اگه بچه به دنیا بیاد مرد روتین عادی زندگی خودشو داره ولی خانم کل زندگیشو باید بزاره به پای بچه !!! اگرم بچه چیزیش بشه همه مادر رو سرزنش میکنن ... 

بعدم زنها از همون بچگی محدود شدن و حق ندارن هر جایی برن و کار کنن وگرنه همین مردا عذیتشون میکنن 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
بحث خیانت نیستموضوع اینه که زنی که استقلال مالی نداره همیشه دست و پاش بسته ست و اختیاری از خودش ندار ...

شاید درست باشه من مجردیم تنها بودم تنها زندگی میکردم کاملا مستقل چه مالی چه هر چی ولی از بچه داری دیگه هیچ در آمدی ندارم حتی ماشینمم فروختم اما اگه به بن بست بخورم مثل خیانت قطعا تو اون زندگی نمیمونم از طرفی خیلیام هستن درآمدشون حتی از همسرشون بیشتره خیانتم میبینن بازم میمونن و نمیدونم چرا 

البته شاید برای منم پیش بیاد بمونم بخاطر بچه هام اما مسئله ام اصلا مالی یا ترس از تنهایی نیست چون تمام زندگیم همین بوده تنها بدون پشتوانه خودم بودم و خودم پس بازم به اون درجه برسم میتونم با همین صفر خودمو بالا بکشم 

قطعا استقلال از همه جهت خوبه اما برای همه صدق نمیکنه چون خیلی خانمای اینجوری دیدم انگار از تنهایی میترسن وگرنه مالی مشکلی ندارن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شاید درست باشه من مجردیم تنها بودم تنها زندگی میکردم کاملا مستقل چه مالی چه هر چی ولی از بچه داری دی ...

آره درسته که فقط جنبه‌ی مالی دخیل نیست و به روحیات زن هم مرتبطه ولی اگر بخوایم برای یک فرد به خصوص مقایسه بکنیم شاغل بودن و استقلال داشتن بهتر از شاغل نبودنه.

آره درسته که فقط جنبه‌ی مالی دخیل نیست و به روحیات زن هم مرتبطه ولی اگر بخوایم برای یک فرد به خصوص م ...

صد در صد