2777
2789
عنوان

توی یزد خیلی تنهام یه دوست پایه میخوام با هم وقت بگذرونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 82 پست
نسبت به سنم خوبم بلهآره خدایی بی ادب خیلی زیاد شده این چند سال نمیدونم چرا

راستی ما پارک بانوان زیاد میریم یکروز قرار بذاریم رفتیم توام با مامانت و آبجیت بیا منم با پسرم که البته کوچیکه 

البته اگه مایل بودید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا ماشاالله بهت🧿🧿

😘😘😘😘

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

راستی ما پارک بانوان زیاد میریم یکروز قرار بذاریم رفتیم توام با مامانت و آبجیت بیا منم با پسرم که ال ...

آخه میدونین مامانم با بودن من تو نی نی سایت خیلی موافق نیستش بعد اگه بفهمه من شمارو از اینجا پیدا کردم برام بد میشه

کاش میشد یه جور‌ دیگه دوست میشدین

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

آخه میدونین مامانم با بودن من تو نی نی سایت خیلی موافق نیستش بعد اگه بفهمه من شمارو از اینجا پیدا کر ...

خب راست میگی منم جای مامانت بودم زیاد خوشم نمیومد عیب نداره براش یک راه حل پیدا میکنیم 

مامانت چه مدلی ه خوش اخلاق دوست و رفیق داره یا تنها طور 

عزیزم منم یزد هستم

دقیقا مثل خوووودت درون گرا

ده ساله ساکن یزدم ولی با کسی نتونستم صمیمی بشم

باشگاه هم میرم ولی واقعا به نظرم یزدیا خیلی اهل دوستی و رفاقت نیستن برا همین نمیشه تو باشگاه دوست پیدا کرد

البته شاید شهرهای دیگه بشه ولی یزد نه...

اگه حرفی و صحبتی و سخنی داشتی درخدمتم 

❤🩵🧡