2777
2789
عنوان

انتقالی بعد از قبولی آموزگاری

66 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان اگ کسی شهرستان باشه متاهل باشه برا آزمون اموزگاری تهرانو زده باشه و قبول شه یکسال باید بره تهران درسته؟؟ میشه انتقالی گرفت و اون یکسالو شهر خودش بمونه ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقالی به همسر نظامی و فرهنگی میدن اونم باید یک سال بگذره البته با پارتی هر چیزی امکان داره

ینی در هرصورت انتقالی رو بعد از گذشت یکسال میدن؟؟ 

اون یکسال رو ک دوره میبینن نمیشه انتقالی گرفت؟ 

اگ‌طرف متاهل باشه و شوهرش کارمند رسمی شهرش؟

من خودم رسمی بودم

همسرم شهرمون کارمند رسمی بود بچه کوچک داشتم  ولی بعد سه سال با کلی پارتی و به زور تونستم انتقالی بگیرم

هروقت میرفتم برای صحبت میگفتن از اول شرایطت این بود چرا اینجا رو زدی جای یه بومی رو هم گرفتی نذاشتی استخدام بشه یا میگفتن خیلی سختته استعفا بده چون به تو انتقالی بدیم خیلیا با شرایط مشابه میان انتقال میخوان😂😂

ینی در هرصورت انتقالی رو بعد از گذشت یکسال میدن؟؟ اون یکسال رو ک دوره میبینن نمیشه انتقالی گرفت؟

همکاری دیدم  همسرش نظامی بود که جزو موارد خاصه  ولی بازم یک سال موند. 

من که هر کی رو شنیدم و دیدم سال اول رو محل قبولی مونده  بعدش انتقالی گرفته

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
من خودم رسمی بودمهمسرم شهرمون کارمند رسمی بود بچه کوچک داشتم ولی بعد سه سال با کلی پارتی و به زور ت ...

اره شنیدم خیلی سخته 

یکسال رو باید دوره ببینن دانشگاه برن درسته ؟؟ 

اون یکسالم نمیشه انتقالی گرفت