2777
2789
عنوان

خانوما مراقب بچه هاتون در برابر افراد پدوفیلی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 83 پست
آموزش زمانی هست ک بچه بیاد به خانوادش بگهوقتی بچه برده دست و سر و گوشش شکونده تجاوز کرده بعدم کشته و ...

قدرت نه گفتن رو باید ب بچه یاد داد .بچه باید بدونه برای هر چیزی از مادرش باید اجازه بگیره . باید براش مشخص کنن ک همه افراد غیرقابل اعتمادن ب جز پدر و مادر و کسی ک پدرو مادر براش مشخص کنن

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم بهم دست درازی شد هم از طرف مرد هم زن.. الان که دخترم 8 سالشه خیلی نگران این موضوعم و خد ...

پدر و مادرا باید مراقب باشن . بچه رو نبابد تنها تو کوچه خیابون فرستاد. یا خونه اینو اون  .ب نظر من بچه قربانی بی احتیاطی والدین میشه .ادم مریض همیشه هست و بوده و دنبال قربانی ان. زمان قدیم این انفاق برای خیلی ازبچه ها افتاده 

آره یکم بد بود متاسفانه.. مرده رو تونستم به مامانم بگم زودی ولی دخترا رو نتونستم بگم و اذیتاشون کمی ...

چجوری از شر دخترا خلاص شدی؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

پدر و مادرا باید مراقب باشن . بچه رو نبابد تنها تو کوچه خیابون فرستاد. یا خونه اینو اون .ب نظر من ب ...

آدم مریض همه جا هست میدونی.. گاهی نمیتونی بفهمی.. منو دخترای همسایمون آزار جنسی میدادن..انقدم ادعای پاکی داشتن و روزه نمازاشون به راه بود 

کسی لایکم نکنه

آره بخدا انقدر شرایط سخت شده،از الان استرس دخترم رو دارم با سرویس میخاد بره مدرسهخدا به دادم برسه

میدونستی که این بی شرف یه مدتم راننده سرویس بوده

شیعه علی بودن هم پزه هم سبک زندگیمه🌹🌹غدیری ام❤️

شبیه فیلم ترسناک شده زندگی مون 

همه مون بچه کوچیک داریم 

مهدکودک می‌فرستیم مدرسه می‌فرستیم رفت و آمد ها خرید کردنا 

چیکار کنیم 

خدایا مواظب همه بچه ها باش 

سایه هیچ پدر مادری از سربچهها کم نکن 

چیکار باید کرد؟؟؟؟!!!😭😭😭😭

فیلم کوتاه پریا

ساخته شاهین صمد پور رو

مادرا حتما ببینید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دیدم‌تو اینستا ولی نفهمیدم بچه۱۰ساله رو چطور گول زده و چطور کشته

بهش گفته سوار ماشینم شو بریم برای ماهواره تون کابل مخصوص بازی بخرم .صبح همون روز برای نصب ماهواره خونه اونا رفته بوده و بچه رو دیده وسوسه شده و شب دزدیدتش . خونواده بچه تازه رفته بودن اون محل و این نصاب رو همسایه بهش معرفی کرد .