پدوفیل علائم نداره تا وقتی بچه ای قربانی نشه . ولی معمولا ب بچه ها بیشتر گرایش دارن سعی میکنن باهاشون صمیمی بشن. دوستان هم سن خیلی کمی دارن . اغلب مجردن و ازدواج نمیکنن . در صورت ازدواج فاصله سنی زیادی با همسرشون دارن . بیشتر تو شغلای مرنبط با بچه ها میرن تا بهشون دسترسی داشته باشن مث راننده سرویس . پرستار بچه .حتی پسرای زیادی تو سن کودکی از پرستار زن مورد سواستفاده قرار گرفتن. ولی بیشتر پدوفیلی ها مرد هستن و خانوما کمترن . ب هیشکی اعتماد نکنین حتی برادر عمو دایی .. ب بچه هاتون اموزش های لازمو بدین ک خدای نکرده قربانی این افراد نشن
پنج شنبه هفته پیش یه پسر بچه ده ساله تو رشت قربانی یه پدوفیلی میشه و کشته میشه . خیلی اعصابم خورد شد . کاش مادرش بهش اموزش داده بود و بیشتر مراقبش بود . این بچه رو مرد تعمیرکار ک ب خونه اونا رفت و امد کرده بود گول زده بود بهش گفته بریم برات کابل برای بازی بخرم برای ماهواره تون . اینم باور کرده سوار ماشینش شده و ...
آموزش زمانی هست ک بچه بیاد به خانوادش بگهوقتی بچه برده دست و سر و گوشش شکونده تجاوز کرده بعدم کشته و ...
قدرت نه گفتن رو باید ب بچه یاد داد .بچه باید بدونه برای هر چیزی از مادرش باید اجازه بگیره . باید براش مشخص کنن ک همه افراد غیرقابل اعتمادن ب جز پدر و مادر و کسی ک پدرو مادر براش مشخص کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم بچه بودم بهم دست درازی شد هم از طرف مرد هم زن.. الان که دخترم 8 سالشه خیلی نگران این موضوعم و خد ...
پدر و مادرا باید مراقب باشن . بچه رو نبابد تنها تو کوچه خیابون فرستاد. یا خونه اینو اون .ب نظر من بچه قربانی بی احتیاطی والدین میشه .ادم مریض همیشه هست و بوده و دنبال قربانی ان. زمان قدیم این انفاق برای خیلی ازبچه ها افتاده
آره یکم بد بود متاسفانه.. مرده رو تونستم به مامانم بگم زودی ولی دخترا رو نتونستم بگم و اذیتاشون کمی ...
چجوری از شر دخترا خلاص شدی؟
وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️
دیدمتو اینستا ولی نفهمیدم بچه۱۰ساله رو چطور گول زده و چطور کشته
بهش گفته سوار ماشینم شو بریم برای ماهواره تون کابل مخصوص بازی بخرم .صبح همون روز برای نصب ماهواره خونه اونا رفته بوده و بچه رو دیده وسوسه شده و شب دزدیدتش . خونواده بچه تازه رفته بودن اون محل و این نصاب رو همسایه بهش معرفی کرد .