2777
2789
عنوان

خانوما مراقب بچه هاتون در برابر افراد پدوفیلی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 83 پست

متاسفانه از وقتی روانشناسی زرد اومده مردم بدبخت شدن 

همجنس‌بازی پدو فیلی آلت نمایی دستمالی که انحرافه شدن گرایش 

یعنی طبیعی یک انسان 

خاک بر سر اون روانشناسی که اینطور باعث میشه فحشا رواج پیدا کنه و با مجازات این طور آدما مخالفت میکنه و مردم بی‌خبر هم به تبع اون هشتک نه به اعدام راه میندازن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدیدها زیادن،جامعه بیماره،هر کدوم از ما هم تجربه‌های کم و بیشی از تعرض و آزار رو داریم.حتی اگر تمام ...

معمولی نبود . قبلا ب به یه پسر سیزده ساله تجاوز کرده پسره خودکشی کرده . ولی خونواده اش شکایت کردن نتونستن ثابت کنن این جوونور ازاد شد . قبلا ب بچه های دیگه دست درازی کرده ب عنوان راننده سرویس مدارس . باز شکایت کردن و ازاد شد. 

کاش دلها در چهره ها بود ...

خانوما فقط آموزش میتونه کمک کنه، کم پیش میاد که یه پدوفیل دردسر دزدیدن بچه و به قتل رسوندنشو به عهده بگیره و فقط میخواد تجاوز کنه بره (اکثرا در حد محدود) 

اگه به بچه ها آموزش بدین که هیچکی حق نداره به ناحیه های خصوصی شون دست بزنه این همه تعرض به بچه اتفاق نمیوفته

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود... 

معمولی نبود . قبلا ب به یه پسر سیزده ساله تجاوز کرده پسره خودکشی کرده . ولی خونواده اش شکایت کردن نت ...

الان می‌دونیم معمولی نبوده. ولی اگر دور از جون برای نصب ماهواره یا تعمیر اف اف میومد منزل شما، می‌تونستید بفهمید چه جانوریه؟ من که نمی‌تونستم. حتی احتمالا شربت خنک هم براش می‌بردم و درنهایت پولش رو هم بهش می‌دادم و تشکر می‌کردم.

از کجا معلوم هرکدوم از آدم‌هایی که روزانه باهاشون برخورد می‌کنیم اینطور نباشن؟

الان می‌دونیم معمولی نبوده. ولی اگر دور از جون برای نصب ماهواره یا تعمیر اف اف میومد منزل شما، می‌تو ...

از خونه که ندزدیده .ساعت ۹ شب از کوچه خلوت برداشته.اونم حاشیه شهر محله پر خلافکار .   من کلا گفتم والدین مواظب بچه هاشون باشن . چشم ازشون برندارن! 

کاش دلها در چهره ها بود ...