2777
2789
عنوان

خانوما مراقب بچه هاتون در برابر افراد پدوفیلی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 83 پست
عزیزم زن چرا ؟ عجب مریضی بوده

منم در عجبم.. دوتا دختر همسایه داشتیم راهنمایی بودن و من ابتدایی.. بخاطر این دونفر من هیچوقت دخترمو با دخترای نوجوون نمیفرستم جایی.. کنجکاون و هرکاری ممکنه باهاش بکنن

کسی لایکم نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢😢ایشالانسل همچین ادمایی منقرض بشه

خیلی زیادن . مادرا وظیفشونه مواظب بچه باشن  . خیلی از مردای پدوفیلی گرایش ارتباط با زنهای مطلقه دارای بچه دارن . 

کاش دلها در چهره ها بود ...
آموزش زمانی هست ک بچه بیاد به خانوادش بگهوقتی بچه برده دست و سر و گوشش شکونده تجاوز کرده بعدم کشته و ...

باید از قبل به بچه آموزش داده بشه بچه بعد از اینکه ببرنش بلا سرش بیاد دیگ چ فایده چجور بیاد بگه 

بچه اول از همه باید بدونه که با غریبه حرف نزنه و جایی نرهخوراکی نگیره و هدیه قبول نکنهخانواده مسئولن ...

دیکه این آموزشی ک هر کسی به بچه خودش باید بده ولی نباید مادر اون بچه سرزنش کرد

اون الان حالش بده مدام آرامبخش میزنن بهش

خبر وحشتناکی بود

مثل همه خبرهای قبلی

و خبرهای آتی

بی اینکه آب از آب تکون بخوره!!!!

به همین راحتی! ربطی هم به آموزش نداره! قبلی رو پدر و نامادریش….

قبل از اون رو نامادریش

اون یکیو باباش

اون یکیو عموش 

مثلا چی آموزش بدن؟ بچه ۵-۴ ساله چطوری از خودش دفاع کنه؟

مشکل از قانونه!

حالا چرا اینها مقاومت میکنن و به کنوانسیون حمایت از کودکان در برابر خشونت ملحق نمیشن واقعا برای من عجیبه!!!!! 

هر کثافت و منحرفی رو تو این جامعه جا دادیم

شوگر ددی رو روی کار آوردیم شوگر مامی رو پسندیده دیدیم

همجنسگرایی رو یه نوع گرایش تلقی کردیم حقمونه جدا،دوروز دیگه هم پدوفیلی عادی میشه خدایا امام زمان و برسون خسته شدیم،طفل معصوم پر پر شد😭

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

و اینم من اضافه کنم خانوم یا آقایی که دختر هفت هشت ده سالتو لباس خیلی لختی میپوشونی وچهار چشمی مراقبشی بهترین امکانات و سرویس رفت و برگشت رو در اختیارش میذاری و هرررگز هم براش مشکلی پیش نمیاد شما مدیون اون بچه ای که سر چهارراها کار میکنه یا امکانات مراقبتی خوب نداره هستی چون پدوفیل رو با کارت تحریک میکنی دستش به بچه تو نمیرسه میره یه بچه مظلوم و بد سرپرست گیر میاره

منم بچه بودم با چند تااز دوستام داشتیم از مدرسه میرفتیم خونه یه مرد مجرد تقریبا چهل ساله که کوچه بغلی خونمون بود به ما گفت کدومتون یه بوس به من میده مام ترسیدیم و فرار کردیم معلوم بود کلا مریضه از این جور آدما زیاده