2777
2789
عنوان

خانوما مراقب بچه هاتون در برابر افراد پدوفیلی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 83 پست
فیلم کوتاه پریاساخته شاهین صمد پور رومادرا حتما ببینید

اون فیلمو دیدم باعث شده که به این باور برسم

اگه زنی مطلقه باشه یا شوهرش مرده باشه 

حرئت نمیکنه ازدواج کنه (فکرم شاید تاجایی اشتباه باشه )

تا ناپدری بالاسر بچه ش نباشه 

خدایا سر دشمن هم نیار

نامادری هم پیش اومده 

یه دختر بود پارسال ۴ پنج سالش بود اسمش آوا

به دست نامادری‌اش کشته شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفته سوار ماشینم شو بریم برای ماهواره تون کابل مخصوص بازی بخرم .صبح همون روز برای نصب ماهواره خو ...

خوب هر بچه ای بود گول میخورد. مگر درصد کمی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اون فیلمو دیدم باعث شده که به این باور برسماگه زنی مطلقه باشه یا شوهرش مرده باشه حرئت نمیکنه ازدواج ...

آمار اینجور تجاوزا بالاس

فقط در مورد روابط مادر فرزندی آمارش پایینه

وقتی حتی پدر به بچش تجاوز کنه

دیگه از ناپدری نمیشه توقع بیشتری داشت

البته که خوب و بد همیشه در کنار هم بوده

منتها این فیلم میخواد جنبه ی منفی روابط رو هم به ما نشون بده

خوب نیست آدم همیشه هم مثبت نگر باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اموزش برای همون‌لحظه نیست از قبل باید هشدار بدیاگه بچه از مادر حساب می‌برد و حتی شوق خرید کابل بازی ...

مربی هایی هم ک پدوفیلن کم نیستن . ب نظرم تا وقتی بچه بی دفاع و کوچیکه باید حتی تو محیط باشگاه و استخر هم مادر نظارت کنه . حتی شنیدم مربی ورزش یا شخص روحانی هم شنیدم برای اموزش قرائت ب بچه ها تجاوز کنه

کاش دلها در چهره ها بود ...
دیکه این آموزشی ک هر کسی به بچه خودش باید بده ولی نباید مادر اون بچه سرزنش کرداون الان حالش بده مدام ...

آره واقعا

مادری که بچه‌اش از دست رفته خودش به اندازه دریا گریه می‌کنه، دیگه سرزنش کردن نداره

اینو برای بقیه میگیم که بیشتر مراقب باشن

والا یکی بود میگفت داییش با دختر پنج ساله‌اش بازی و شوخی که می‌کنه به نقاط خصوصیش دست می‌زنه جلوی جمع، بعد فامیلای گاوش همه میخندن بهشون

انقدرررر آدم بیخیال و احمق زیاده که هر چی بگیم کمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آمار اینجور تجاوزا بالاسفقط در مورد روابط مادر فرزندی آمارش پایینهوقتی حتی پدر به بچش تجاوز کنهدیگه ...

ولی من همیشه منفی نگر بودم 

متاسفانه 

این اخبار ها رو گوش میدیم بدتر شدم

مثلاً لباس می‌پوشم حاضر میشم بچه ها رو ببرم بیرون 

یا تا مغازه 

پشیمون میشم میگم ولکن 

تهدیدها زیادن،

جامعه بیماره،

هر کدوم از ما هم تجربه‌های کم و بیشی از تعرض و آزار رو داریم.

حتی اگر تمام لحظه‌ها هم مراقب کودک باشی بازهم ممکنه اتفاق ناگواری بیافته.

در مورد این پسر بچه‌ی بی‌گناه، قاتل رو دیدید؟ یک آدم کاملا معمولی ... 

کاش تموم می‌شد، همه منقرض می‌شدیم و زمین از وجود همچین موجودی پاک می‌شد.

ولی من همیشه منفی نگر بودم متاسفانه این اخبار ها رو گوش میدیم بدتر شدممثلاً لباس می‌پوشم حاضر میشم ب ...

منم همینم

قبلا خیلی خوش بین بودم ولی از وقتی مادر شدم به همه بد بینم

خدا بچه هامونو از تمام بلاها حفظ کنه الهی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی من همیشه منفی نگر بودم متاسفانه این اخبار ها رو گوش میدیم بدتر شدممثلاً لباس می‌پوشم حاضر میشم ب ...

آخه این جوری هم یه بچه ی دور از اجتماع بار میاد که وقتی بره بیرون هیچ تجربه ای نداره. 

اخه تا کی میشه بچه رو تو خونه زندانی کرد؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بچه به زور سوار ماشین میکنه میبرهقدرت نه گفتن ب چ کاری میاد

درسته ب خاطر همین میگم مراقب باشین .بچه نمیتونه از خودش دفاع کنه نباید تنهاشون گذاشت

کاش دلها در چهره ها بود ...
ب بچه ات اموزش بده . تو اینترنت بخون اموزشای لازمو بدی بتونه مراقب خودش باشه

یه چیزایی بهش یاد دادم،ولی میدونی درد اینکه بچه‌۷،۸ساله چقدر میتونه مراقب خودش باشه

اون آدم بزرگاش زیر مشت و لگدکاری نمیتونن بکنن،بچه ۱۰ساله مگه چقدر زور داره که بتونه خودشو نجات بده