2777
2789

هعی مهدیس 

شنیدیم فلانی جونت زاییده 

زنداییی شدنت مبارک 

بچه ها این خیلی به من تیکه میندازه تو کلاس و اینا من ازدواج کردم چاقم به خاطر این با حرفاش اذیتم میکنه مثلا میگه تو هیچ گوهی نمیشی یا تورو شوهرت میخواد چیکار 

درحالی که من برای ایندم برنانه دارم هدفم فرهنگیانه کلا زخم زبون زیاد میزنه بهم حالا تابستون من کلا زیاد با هیچ کدوم حرف نزدم که رابطمو باهاشون تموم کنم نمی دونم از کجا فهمیده 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد این دختر حسوده خدااااا 

منم یه چیزی بهت بگم؟! 

هییییی مهدددیس 

برات مهم نباشه ،بلاکش کن خودتم راحتی!

چیزیم گفتن بگو نیاز داشتم که دورمو خلوت کنم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بنویس تشکر 

همین 

از این ادما زیادن توی،جامعه 

نباید حرص بخوری عزیزم 

کار خودتو کن به فکر خودت باش فقط

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

برو جوابشو بده بگو فعلا کسی که واقعا زاییده تویی عزیزم چندتا استیکر 🤡🤡🤡 هم بدهه

بخاطر حرف اینم شده لاغر شو😐 بعدشم شوهر میکنی نیستی بهش بگی

‌سلام گشنمه خدافظ.
بنویس تشکر همین از این ادما زیادن توی،جامعه نباید حرص بخوری عزیزم کار خودتو کن به فکر خودت باش فقط

بخدا این ددست صمیمیش از من 10 کیلو چلق تر بود بعد منو مسخره میکرد باورت میشه 

بنویس تشکر همین از این ادما زیادن توی،جامعه نباید حرص بخوری عزیزم کار خودتو کن به فکر خودت باش فقط

اگه بنویسه تشکر انگار به خودش توهین کرده عزیزمن

‌سلام گشنمه خدافظ.
بخدا این ددست صمیمیش از من 10 کیلو چلق تر بود بعد منو مسخره میکرد باورت میشه

اون مشکل روانی داره عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چقد این دختر حسوده خدااااا منم یه چیزی بهت بگم؟! هییییی مهدددیس برات مهم نباشه ،بلاکش کن خودتم راحتی ...

اخه حسودیه چی نمی دونم 

اون با خیال راحت میاد میره من فکر شامو ناهار خونه درس اخه حسودی داره؟