2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چی میخوری؟؟؟منم عاشق لاغر بودنمچطوری گرسنه ت نمیشهمن همش گرسنه هستم

چیزهای شیرین اصلا نخور به جاش میوه و سبزی و پروتئین بخور عمرا گرسنه شی آب هم زیاد بخور مصرف اب جلوی گرسنگی کاذب رو میگیره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من مصرف کالری روزانم بین 500 تا 600 هست چون تمایلم به اسکینی بودنه ولی شما 1000 تا 1200 کالری بخوری ...

عزیزم از نوشتنت و کلمه هات واضحه اصلا نمیدونی درباره چی حرف میزنی . به نظر میاد بیشتر یه شخصیت خیالی ساختی تو ذهنت ؛ با اون کامنت میذاری. حداقل اطلاعاتتو ببر بالا بعد از خودت بگو با عکس پروفایل باربی و رویاییت هم معلومه فضای ذهنت عزیزم

پس با این میزان کالری امروزم لاغری در کار نیست و باید برسه ۸۰۰؟من فقط ۴ کیلو میخوام لاغرتر بشم

نه گلم؛ کمتر از ۱۳۰۰ برا شما باعث میشه بدنت واکنش عکس نشون بده و دیگه لاغری نداره برات و بافت های مفید بدنت از بین میره و مغزت فکر میکنه در شرایط نابودی قرار داری فرمان میده به ذخیره ی چربی و غذا و اثر عکس میذاره برات. زیر ۱۳۰۰ نباشه و بالای ۱۵۰۰ هم نباشه اگه میخوای لاغر بشی. برا قد و وزن شما

پس با این میزان کالری امروزم لاغری در کار نیست و باید برسه ۸۰۰؟من فقط ۴ کیلو میخوام لاغرتر بشم

برای اینکه درهفته نیم کیلو لاغرشی هزار کالری مصرف کن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

نه گلم؛ کمتر از ۱۳۰۰ برا شما باعث میشه بدنت واکنش عکس نشون بده و دیگه لاغری نداره برات و بافت های مف ...

عزیزم من وزنم۵۸هست،قدم۱۵۸

میخوام تقریبا۳یا۵کیلولاغرشم،کالری چقدرنیازدارم؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عزیزم از نوشتنت و کلمه هات واضحه اصلا نمیدونی درباره چی حرف میزنی . به نظر میاد بیشتر یه شخصیت خیالی ...

اهان من رویایی حرف میزنم ؟ بله چون خودم باربی ام به پروفایل های باربی هم علاقه دارم 

من قدم 159 هست وزنم بین 39 و 40  صبحونه و شام اصلا نمیخورم ناهارم در حد 400 کالری هست بین 100 تا 200 کالری هم میانوعده که معمولا میوه یا چندتا مغزیجاته

یه سر هم به اپلیکیشن هایی مثل زیره و کرفس یا مانکن بزنی میبینی اونایی که در حد 4 کیلو در تایم کوتاهی بخواد کم کنه بین 100 تا 1200 براش کافیه که حجم اعظمش باید پروتئینی باشه که هم عضله سازی کنه هم سیری طولانی مدت بهش بده 

مجبورم نیستی هرچی به ذهن و دهن معیوبت میاد به نگارش دربیاری

عزیزم از نوشتنت و کلمه هات واضحه اصلا نمیدونی درباره چی حرف میزنی . به نظر میاد بیشتر یه شخصیت خیالی ...

حقیقتش رویایی  نمیگن

من خودم یکبار دوماه روزی ۴۰۰ کالری مصرف میکردم نهایتا میشد۶۰۰

پیشنهاد نمیکنم به شدت کم میکنی ولی خوب نیست

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اهان من رویایی حرف میزنم ؟ بله چون خودم باربی ام به پروفایل های باربی هم علاقه دارم من قدم 159 هست و ...

اگه چیزی که گفتی راست باشه که میدونم نیست شاخص توده بدنیت، فاجعه رو رد کرده ‌و اتفاقا نشونه های بدشکلی بدنه. و خیلی خیلی کمتر از BMR هس. بازم معلوم شد اصلا نمیدونی چی میگی. بی ادبم که هستی مشخصه غیر از رویا پرداز بودن، تربیت درست حسابیم نداری. 

حقیقتش رویایی نمیگنمن خودم یکبار دوماه روزی ۴۰۰ کالری مصرف میکردم نهایتا میشد۶۰۰پیشنهاد نمیکنم به ش ...

نمیدونم چرا براش عجیب دراومد من کلا وزنم 40 هست معلومه حجم معدم با معده یه ادم 60 کیلویی فرق داره  از بس همیشه رو کالری 500 600 بودم اصلا کلا معدم جمع شده یک قاشق اضافه تر بخورم حالم بد میشه 

وزن 40 هم انتخاب خودمه چون سبک اندام اسکینی کره ای ها و مدلهای اروپایی رو از اول دوست داشتم و خودمو رو اون سطح رسوندم و سالهاست نگه داشتم رو این وزن اونوقت به من میگه تخیلات و رویا رو کامنت میزارم