2777
2789
نمیدونم چرا براش عجیب دراومد من کلا وزنم 40 هست معلومه حجم معدم با معده یه ادم 60 کیلویی فرق داره ا ...

به عنوان کسی که تجربه کرده درکت میکنم.....

من وزنم نزدیک ۱۰۰ بود و سی کیلو و خورده ای کم کردم قدمم ۱۷۰

هنوزم تازه رژیم میگیرم

اون مدت فستینگ می‌گرفتم بعد مدتی هم که میتونستم بخورم فقط همونقدر بیشتر نمیخوردم

عجیب نیست وقتی تجربه داشته باشی

کسایی که رژیم یخ میگیرن از این بدترن اصلا هیچی نمیخورن....

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰

عزیزم شاخص توده بدنی شما حدود ۲۳.۲ هس که در محدوده سالم و نرماله . اگه میخوای کاهش وزنت ایمن و پایدار باشه و برنگرده، هر هفته حدود نیم کیلو کم کن که بسته به میزان فعالیت روزانت بین ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ از غذاهای مغذی و ترکیب با ورزش (به خصوص تمرینای قدرتی) استفاده کن

اگه چیزی که گفتی راست باشه که میدونم نیست شاخص توده بدنیت، فاجعه رو رد کرده ‌و اتفاقا نشونه های بدشک ...

اینکه توده بدنیم چند نشون میده به خودم ربط داره 

مدلهای اروپایی با قدای 178 همیشه وزنشون روی 54 55 هست کره های با هر قدی استانداردشون زیر 50 هست منم از اول سبک اسکینی دوست داشتم تلاش کردم خودمو اوردم رو 40 الان 8 ساله رو همین وزنم چون برخلاف اکثر ایرانی ها از بدن پر بدم میومد

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

هر روز شاید ۵۰۰ تا ۷۰۰ تا بیشتر میخوردماز بعد زایمانم شکمم اب نشدهمیخوام جمع بشه

۵۰۰ تا ۷۰۰؟

لاغری به چه قیمتی تمام عضلاتتون آب میشه

بدن زن باید سفت و خوش فرم باشه اینکارا چیه میکنیداخه😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

حقیقتش رویایی نمیگنمن خودم یکبار دوماه روزی ۴۰۰ کالری مصرف میکردم نهایتا میشد۶۰۰پیشنهاد نمیکنم به ش ...

ببین عزیزم بدن باید سالم باشه و بدنی که شاخص توده اش به فاجعه برسه بدشکل می شه نه خوش فرم . تفاوت اسکینی که مده با بدنی که سوءتغذیه خطرناک داره رو تو اینترنت ببین. 

اهان من رویایی حرف میزنم ؟ بله چون خودم باربی ام به پروفایل های باربی هم علاقه دارم من قدم 159 هست و ...

خیلی اشتباه میکنی صبحونه و شام نمیخوری بعدن میخای عضله سازیم داشته باشی؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ببین عزیزم بدن باید سالم باشه و بدنی که شاخص توده اش به فاجعه برسه بدشکل می شه نه خوش فرم . تفاوت اس ...

ولی عزیزم من هیچ مشکلی ندارم الان

آزمایش و چکاب هم از اونموقع بارها رفتم

حتی یکمدت بعد اونموقع زیر نظر دکتر تغذیه لاغر کردم

من حتی گفتم پیشنهاد نمیکنم به کسی...

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خیلی اشتباه میکنی صبحونه و شام نمیخوری بعدن میخای عضله سازیم داشته باشی؟

من دنبال عضله سازی نیستم برای استارتر عزیز گفتم 

در مورد خودم کلا دوست دارم پوست و استخون باشم بدون کوچکترین چربی و عضله

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من دنبال عضله سازی نیستم برای استارتر عزیز گفتم در مورد خودم کلا دوست دارم پوست و استخون باشم بدون ک ...

چرا حالا پوست و استخون😐مگه میشه به هرحال خودت میدونی 

من دنبال عضله سازی نیستم برای استارتر عزیز گفتم در مورد خودم کلا دوست دارم پوست و استخون باشم بدون ک ...

هیچوقت بدن بدون عضلات نمیشه خیالت راحت فقد تحلیل میرن که این ینی فاجعه محض