2777
2789

سلام خوبید؟ 

من ورودی دوازدهم تجربی‌ام و ۴۰۵ کنکور دارم

امسال بخاطر یه‌سری از شرایط من چهارتا از درسامو مردود شدم و به این امید که سال دیگه ترمیم میکنم تو امتحانای شهریور امسال شرکت نکردم تا شهریور سال دیگه سه‌تاشو تک‌ماده بزنم، یکیش که شرایط تکماده رو ندارم امتحان بدم!! 

الان یه اطلاعیه جدید اومده برای اینکه سال ۴۰۵ تو ترمیم بتونم ثبت‌نام کنم باید اول دروس مردودی یازدهم رو قبول بشم😐 خب الان رسما از ۶۰٪، ۱۷٪ رو کلاااا نگرفتم💔

من هدفم پرستاریه! دانشگاهم میخوام شهید‌بهشتی یا ترجیحا اصفهان قبول بشم! 

اگه من تو نهایی دوازدهم تو همه ی دروس نمره‌ی بالای ۱۹ بگیرم و تو کنکور هم بالای ۴۰٪ بزنم، چقد احتمال داره که این رشته تو این دوتا دانشگاه (حالا هرکدومش) قبول بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرتون ترمیم دوپایه توی یک ماه سخته؟!میشه با فشار اوردن جمعش کرد؟

اره میشه شما مثل من از الان شروع کن بخون هم درسایی که میخوای ترمیم کنی هم درسای سال بعدتو برات راحت میشن 

خب دی نمیتونی امتحان بدی؟ پرستاری تو این دوتا دانشگاهی که گفتی تراز نسبتا خوبی میخواد در حد پزشکی تع ...

نه فقط شهریور باید امتحان بدم

ولی من از چن نفر پرسیدم گفتن اگه نهایی دوازدهم رو واقعا بالای ۱۹ بگیری و تو کنکور درصد بالای ۴۰ الی ۴۵٪ کسب کنی احتمال قبول شدن بالاست!!