به خوام کامل توضیح بدم خداوند چندین چیزخلق کرد .........
که بعضیاشو نمیدونیم بعضیاشو خودش در قران گفته و همچنان انسان و جن رو در یک ره نشان داده همانگونه که گفت بگو به من پناه می آوری از شهر جن و انسان بر خداوند متعال پس جن نه ترس داره نه شجاعت بعضی جن ها کافرن که اذیت می کنن بعضی مسلمان که اسم خاصی دارن و به جن نباید کاری داشته باشی
و هیچ وقت پیش دعا نویس نرو چون او به دنبال یک پله که درد و ترس و سختیش ب جون یکی دیگه یعنی اگه تو دعا چیز هایی بنویسه که معکوس باشه خانه تو یا اون محل ورود میشه و اون دعا جن هارو فرا خوانی و کارایی می کنه که بلاش سر همون آدم بد بخت میاد اما در همین حین افرادی هستند که مثلتن به علم ماورا و کسانی که چشم سوم برای آنان بازه چون چشم سوم یک پرده ایی داره که موجب دیده نشدن هرچیز غیره هست که باشراب و مواد و کارهایی باز می شه وخدا نمی خواد ببینی ولی بعضی ها اینکارو می کنن و بد بخت می شن خداوند نمی خواد بعضی وقت ها نباید ببینی و چشم سوم همینه من جن دیدم متاسفانه و حتی در خواب و بیداری اما کاری نداشتم قرآن خوندم وآروم شدم
احساس سنگینی در تنهایی بخشی از نگاشته هایی که یعنی اومد بهتر بری پیش یک فرد مثلط و بهتر سید و عاقل و دادگر باشه که کاری نکنه که بد تر شه یعنی دعا نویسی که حرام است نباشه
یه شیخ داشتیم تو حموم جن اومد کنارش نشسته بود با هم صحبت کردن و شیخ گفتم جن شکلیه پاشو نشون داد مثل گاو بوده
حمون لحظه این شیخ نترسید بلکه مثلط و قاعم بود خیلی دوسش داشتم روحش شاد بر اثر یه تصادف اما
کلی جن همینه البته خیلی این علم گستردست اما کلی همینه