2777
2789
عنوان

جن دیدی چیکار کردی کمک

77 بازدید | 1 پست

به خوام کامل توضیح بدم خداوند چندین چیزخلق کرد .........

که بعضیاشو نمیدونیم بعضیاشو خودش در قران گفته و همچنان انسان و جن رو در یک ره نشان داده همانگونه که گفت  بگو به من پناه می آوری از شهر جن و انسان بر خداوند متعال پس جن نه ترس داره نه شجاعت بعضی جن ها کافرن که اذیت می کنن بعضی مسلمان که اسم خاصی دارن  و به جن نباید کاری داشته باشی

و هیچ وقت پیش دعا نویس نرو چون او به دنبال یک پله که درد و ترس و سختیش ب جون یکی دیگه یعنی اگه تو دعا چیز هایی بنویسه که معکوس باشه خانه تو یا اون محل ورود میشه و اون دعا  جن هارو  فرا خوانی و کارایی می کنه که بلاش سر همون آدم بد بخت میاد اما در همین حین افرادی هستند که مثلتن به علم ماورا و کسانی که چشم سوم برای آنان بازه چون چشم سوم یک پرده ایی داره که موجب دیده نشدن هرچیز غیره هست که باشراب و مواد و کارهایی باز می شه وخدا نمی خواد ببینی ولی بعضی ها اینکارو می کنن و بد بخت می شن خداوند نمی خواد بعضی وقت ها نباید ببینی و چشم سوم همینه من جن دیدم متاسفانه و حتی در خواب و بیداری اما کاری نداشتم قرآن خوندم وآروم شدم 

احساس سنگینی در تنهایی بخشی از نگاشته هایی که یعنی اومد بهتر بری پیش یک فرد مثلط و بهتر سید و عاقل و دادگر باشه که کاری نکنه که بد تر شه یعنی دعا نویسی که حرام است نباشه   

یه شیخ داشتیم تو حموم جن اومد کنارش نشسته بود با هم صحبت کردن و شیخ گفتم جن شکلیه پاشو نشون داد مثل گاو بوده 

حمون لحظه این شیخ  نترسید بلکه مثلط و قاعم بود خیلی دوسش داشتم روحش شاد بر اثر یه تصادف اما 

کلی جن همینه البته خیلی این علم گستردست اما کلی همینه 

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس