2777
2789
عنوان

چطور خلاص بشم

180 بازدید | 47 پست

اینکه اینجا دارم میپرسم یعنی عمیقا محتاجم 

نمیخام راجبش بگم یا صرف نظرم کنین ،خودم عقل دارم و الان عاجزانه ازتون میخام کمکم کنین

هیچکس راضی نیست کس دیگه ای رنج بکشه 

من الان در عذابم ، نمیتونمم ازش فرار کنم فراموش کنم و متاسفانه هیچوقت تموم نمیشه که اگر اینطور نبود مطمئن باشین هیچکس مرگو واقعا دوست نداره

اگه واقعا یه آدم دیگه براتون مهمه بهم کمک کنین و بگین روش بی درد یا کمتر درد و احتمال مرگ بالا چیه

بارونو دوس دارم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن اینکارو اون دنیا به خاطر همین شکنجه میدن آدمو

اگه واقعا خدایی باشه و بنده ای توی این دنیا عذاب بده و بازم با خلاص کردن خودش بخواد عذابش بده پس این دیگه چه خدایی

بارونو دوس دارم🌱
به هزار دلیل دیگه نمیتونمهر ثانیه از زندگیم مثل جهنمه و قابل تغییر نیست

چرا چیشده چه اتفاقایب حداقل برای بار اخر صحبت کن نمیخوام منصرفت کنم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

چرا چیشده چه اتفاقایب حداقل برای بار اخر صحبت کن نمیخوام منصرفت کنم

زندگیم مثل جهنمه 

امیدم به کنکور و بعد از کنکور بود ولی خب من یه ثانیه هم نمیتونم توی این خونه نفس بکشم چه برسه به اینکه درس بخونم

بارونو دوس دارم🌱